SYNERGIE JE SLANK & FIT METHODE VOOR DE BESTE VORM OP ELKE LEEFTIJD.

Dé SYNERGIE JE SLANK & FIT METHODE. Volledig hernieuwde versie met de recentste hersenen- en hormonenwetenschap. Probeer het GRATIS uit via een pakket introductie sessies! Wil jij NU ONMIDDELLIJK starten? Dat kan! Als je graag een persoonlijk belletje hebt voor meer info. Stuur een mailtje met je telefoon naar Sonja.kimpen@synergie.be met " IK WIL NU SJS & FIT STARTEN" Of schrijf in via inloggen! Samen maken we er grondig werk van! Resultaat voor altijd!

Je béste vorm is meer hersenwerk dan lichaamswerk!

Sonja Kimpen coacht jou persoonlijk op weg!

Heb je je conditie en je goede vorm te lang laten slabakken? Heb je last van je lijf? Is de stevige  tonus van je spieren verdwenen, je buik gezwollen? Voel je je moe en futloos? Wil je van alles maar doe je te weinig? Gaan je emoties op en neer?  Als dit het geval is, dan zijn dit de  hulpkreten van je lichaam met maar één boodschap: "help mij".

Dan kan je twee dingen doen. Of je blijft zeuren dat corona of andere omstandigheden je lijf en je fitheid heeft doen "ontsporen". Of je kan dé beslissing nemen om er iets aan te doen. Sonja helpt je om die stap te zetten en de brug te maken tussen willen en doen. Je beste vorm en energie is zowel figuurlijk als letterlijk bedoelt. Waarbij je figuurlijke “béste vorm” inhoudt dat je leert anders met jezelf omgaan. Je stopt het strijden tegen je zelf en je start het samenwerken mét jezelf. Vanaf dan past je vorm  bij het  leven dat je wilt en bén je wie je wil zijn.  Stel het niet langer uit... Het goede nieuws is, hoe sneller je start, hoe sneller je je beter voelt. 

Een blijvend resultaat start in je hoofd en hierdoor ontwikkel je de kracht om te kunnen doen en laten wat je wilt. Dit klinkt heel eenvoudig maar er zijn vaardigheden voor vereist. De vaardigheden zijn niet moeilijk als je de werking van je hersenen en hormonen begrijpt. Ze oefenen tot dat ze automatisch verlopen dat is de uitdaging. 

Het goeie nieuws is dat je dit niet alleen moet doen. Samen met Sonja Kimpen kan jij comfortabel thuis de inspiratie en motivatie krijgen die je stap voor stap brengen naar het resultaat dat jij wil. 

Het Synergie je slank en fit  programma combineert de beste methodieken. Real time live motivatiesessies via zoom én stimulerende videotrainingen  vol met inzichten, aha- momenten, acties en strategieën die je eender wanneer kan bekijken en zoveel kan herhalen als je wilt.

Zo heb je de béste garantie om je focus te houden op weg naar je doel. 

Het doel: Jou in 8 weken alle inzichten bijbrengen die nodig zijn om je terug in  vorm te brengen met pakken energie.  Hiernaast krijg je een jaar lang ondersteuning  om de acties die je in 8 weken geleerd hebt om te zetten naar échte moeiteloze gewoontes en rituelen. Dit laatste is de grootste kracht van het programma want even afslanken en tijdelijk fit worden kan iedereen. Maar op lange termijn slanker en fitter BLIJVEN met het vorderen van de leeftijd en de verleidingen van elke dag... dat is andere koek.

Je thuis voelen in je lichaam is het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven. Het start met je gedachten en gevoelens. Een leven waarin je je elke minuut lekker in je vel voelt en ongeremd met moed en zelfvertrouwen je doelen en dromen waarmaakt. We gaan niet voor het ideale gewicht, maar het volle gewicht van een ideaal leven. Sonja staat klaar om je te stimuleren, motiveren en te activeren.

Laat je onderdompelen in Sonja's  positieve en enthousiasmerende kracht die je  kan toepassen in je eigen leven. Met Sonja kies je voor een energetische levensstijl die je laat thuiskomen in je lichaam en het gezellig maakt in je hoofd.  Het is een haalbare methode die  al duizenden mensen voor jou hebben toegepast ( Lees hun verhalen onderaan deze website). 
 

Wil je graag persoonlijk overleggen of het programma volledig aan jouw noden voldoet. Stuur een mailtje naar Sonja.kimpen@synergie.be met je elefoon en voorkeurs uren en ik bel je geheel vrijblijvend op!

Zo maken we kennis. Stel alle vragen zodat je twijfels worden weg genomen en dat je heldere antwoorden hebt. Zo start je met motivatie en daadkracht op jouw gezonde pad. Dé Synergie Je Slank & Fit aanpak geeft steun op alle momenten dat je het nodig hebt!

Een topcoach bij je thuis om in je eigen tempo te leren! Dat is: van alles het beste!

Je betaalt dan € 486,66 voor alle inzichten die je nodig hebt én 12 maanden persoonlijke coaching van Topcoach Sonja comfortabel bij je thuis via LIVE Zoom-sessies! Dat wil zeggen: iets meer dan €1/dag om je slank- en fitdoelen te halen voor altijd. Daar word je blij van. De strategieën die je leert maken je krachtiger voor alle doelen in je leven, want dat is mindset training! WENS JE GRAAG INFO OM IN DELEN TE BETALEN? Stuur een mailtje naar sonja.kimpen@synergie.be

Wie is Sonja Kimpen?

30 jaar coachervaring, dat maakt een verschil!

Misschien ken je Sonja Kimpen nog van tv? Daar viel haar krachtige coachmethode onmiddellijk op. Misschien heb je een van haar boeken gelezen en heeft dit je wel inzichten gegeven, maar kan je het nog niet omzetten in daden? Door de groeiende technologische mogelijkheden kunnen we de coaching nu verrijken en verfijnen. De synergie Je Slank & Fit online cursus   kan je volledig  op jouw tempo en op momenten dat het jou past volgen.

Sonja is Master bewegings wetenschappen. ( Universiteit Leuven) Vanaf haar afstuderen specialiseerde ze zich in de connectie tussen  lichaam en geest. Ze  leert je op een zeer no nonsens manier hoe je je gedachten en emoties kunt beïnvloeden zodat je stopt met jezelf te boycotten want dit gebeurt heel dikwijls.   Ze volgde hiervoor  bij Deepak Chopra in San Diego USA  een opleiding voor een holistische visie op lichaam, geest & voeding. 

In 1985 kwam ze via Anthony Robbins in aanraking met mental coaching wat haar coachaanpak voor altijd veranderde. Via congressen en opleidingen met haar inspirerende voorbeelden: Wayne Dyer, Byron Katie, Richard Bandler, Louise Hay en vele anderen, ontwikkelde ze een krachtige coach methode " SYNERGIE" waarbij het geheel méér is dan de som der delen.

In het Jaartraject van Sonja word je  stap voor stap ondergedompeld in een krachtige coachmethode die Sonja al 20 jaar met veel succes toepast. De methode is gebaseerd op het beste van de wetenschap én de jarenlange coachervaring én de huidige spectaculaire nieuwe hersenen -en hormonen wetenschap!

 De principes van die aanpak leer je in 25 videotrainingen die je kan bekijken in 8 tot 12 weken ( afhankelijk van de tijd die je er wekelijks aan kan besteden) Nadien oefen je de nieuwe levensstijl een jaar lang met elke maand  een live motivatieprikkel met extra inzichten door Sonja. De live interacties met Sonja zijn een absolute meerwaarde. Ze weet als geen ander mensen te begeesteren. Gedurende dit jaar bots je onvermijdelijk op je persoonlijke valkuilen hiervoor zal je telkens een oplossing worden aangereikt. 


MET MEER ENERGIE NAAR EEN KWALITATIEF LEVEN.

Kilo's teveel is nooit het probleem maar wel een symptoom! Dat pakken we aan!

SYNERGIE JE SLANK & FIT werkt als een puzzel voor je maximale energie. Energie is van fundamenteel belang voor je welbevinden. Als je lichaamsenergie goed stroomt dan stroomt het ook naar je hart, je ziel en je hoofd. Dit laat zich niet zo makkelijk uitleggen. Je moet het zelf ervaren om het echt te begrijpen. Omdat het om een totaalervaring gaat. Plots "klopt" het, je lijf en je brein interageren op een harmonieuze manier met elkaar. De cursisten uiten dat op verschillende manieren, zoals: "Ik heb een klik gemaakt! Of: 'ik voel me zo mijzelf!' of: 'Ik ben eindelijk wie ik wil zijn' Of: 'Ik heb geleerd dat het niet over afslanken gaat, maar dat afslanken wel het gevolg is van mijn anders denken.

Een leven lang slank zonder dieet? Het kan ook voor jou!

“Als je weet hoe je de chemie van je hersenen kan veranderen weet je ook hoe je de vorm van je lijf kan veranderen!”

WAT MOET JE WETEN OVER HET JAAR TRAJECT?

De unieke meerwaarde van het Synergie je slank & fit programma is de totaalaanpak: die start met anders denken en daaruit vloeien automatisch andere gevoelens uit en bijgevolg andere acties uit m.b.t. beweging & voeding. Inzicht geeft uitzicht op resultaten voor de lange termijn. Je wordt dus stap voor stap ondergedompeld in een krachtige coachmethode die gebaseerd is op het beste van de wetenschap én de jarenlange coachervaring én de huidige spectaculaire nieuwe hersenen -en hormonen wetenschap! Om fitter te worden en blijven heb je een andere mindset nodig ten aanzien van je lichaam en je leven. Die mindset zit tussen je oren én beïnvloed élke cel van je lijf. De verdiepende inzichten in de werking van jouw lichaam en geest (denkpatronen, organen, hormonen en humeuren) zorgen ervoor dat je je lichaam begrijpt en zo samenwerkt met je lichaam in plaats van vecht tegen je lichaam. Natuurlijk pak je dit aan zonder dieet, zonder drastische ontberingen of extreme bewegingsprogramma’s, want alles wat fanatiek en extreem is, is per definitie ongezond en niet toe te passen voor de rest van je leven. Daarom is de focus van de aanpak ook anders. Het gaat om jouw ideale leven en dat is iets heel anders dan het ideale gewicht. Alles start met anders denken. Zo ontdek je je eigen veerkracht, je eigen motivatie, je persoonlijke discipline tank en leer je jouw emoties omarmen als een springplank naar resultaat. Sonja coacht je stap voor stap naar jouw beste vorm en energie om je dromen en doelen waar te maken. De kilo's die je daarbij ook verliest zijn een bonusgeschenk van je lichaam.

Dé Synergie je slank & fit methode

De Synergie Je Slank &Fit methode is geen dieet, geen trend of hype maar een methode voor blijvend resultaat. Van zodra je de principes voor de werking van je lichaam onder de knie hebt kan je de methode personaliseren tot jouw rode draad in je leven.

Online is voor vele nieuw dus: onbekend is onbemind. Lees hier de ervaring van het online jaartraject van THIJS:

“Beste Sonja Wat gaat de tijd snel! Bijna 1 jaar sinds het begin van mijn Sterker Dan Suiker parcours. Graag wil ik even terugblikken op mijn weg van het afgelopen jaar. Het besef dat ik mijn levensstijl moest veranderen was enorm. Ik at veel suikers en vetten, en dronk zo goed als geen water, enkel ice tea en andere frisdranken. Mijn energiepeil was laag en mijn mentale weerstand ook. Jouw video’s van Sterker Dan Suiker hebben mijn ogen geopend. Ik wist eindelijk hoe die carrousel in elkaar zat en ik kreeg veel moed om een switch te maken. Die switch maken was nodig, dat wist ik, en ondanks dat ik zo graag een gezonde levensstijl wou, ben ik enkele keren gevallen. Zoals voorspeld. Máár, omdat jij me geleerd heb hoe ik telkens opnieuw kan opstaan, bleef ik de goede richting uitgaan. Want dat is het grote verschil met vroeger. Wanneer ik vroeger viel, bleef ik liggen. En nu weet ik hoe ik opnieuw kan opstaan. Het afgelopen jaar heeft het Sterker Dan Suiker programma mij veel stabiliteit gebracht. En die stabiliteit en gemoedsrust heeft me geholpen om mijn energie aan de juiste dingen te kunnen toewijzen. Zo ben ik beginnen joggen en loop ik op 10 oktober de 10 Miles mee in Antwerpen. Ook ben ik beginnen tennissen en ga ik wekelijks fitnessen. Allemaal zaken die nooit zouden lukken zonder de tonnen energie die ik nu ontwikkel. Koken en eten zijn drastisch veranderd. Ik wandel veel bewuster door de supermarkt en mijn cravings naar zoet en vet zijn onder controle. Eigenlijk heb ik nieuwe cravings ontwikkeld. Zo voelt het op restaurant niet goed aan wanneer ik moet zoeken naar groenten in mijn gerecht, en kan ik snakken naar een stuk fruit en water wanneer het warm is i.p.v. naar frisdrank. Een mooie kers op de taart is mijn aanstaande huwelijk van 25 september waar ik dankzij jouw parcours kan stralen. En het is van ondergeschikt belang, maar toch wel het vermelden waard: de verdwenen kilo’s. Ik woog aan de start van het programma 106 kg. Vandaag weeg ik 73 kg. Dat is een verschil van 33 kg! Ik heb 2 foto’s toegevoegd om het verschil te tonen. Daarom een welgemeende, dikke merci om mij te begeleiden naar een gezonde levensstijl! Ik zal nooit vergeten dat ik dankzij jouw expertise en begeleiding heb kunnen realiseren. Binnenkort ga ik me inschrijven voor de verlenging van het traject. Vriendelijke groeten, Thijs Van Dijck"

JA! JE KUNT JEZELF DIK DENKEN!

Oiv haar coaching zal je snel merken dat je je eigen gedachten en emoties positief kunt beïnvloeden. Dit is nodig want eten heeft altijd een relatie met je denk-en gevoelswereld. Er is een correlatie tussen wat je denkt en wat je weegt! Dit diep inzicht in de werking van je lichaam en geest maakt van jou een ander mens. De werking van het lichaam is na eeuwen nog altijd identiek, onze levens- wijze helaas niet. Met het krachtige SYNERGIE 3.2.1 GO Schema leer jij alle tools om goed voor jezelf te zorgen.

Back In Shape

Zeg ja tegen je beste vorm!

JA!

Gelukkiger worden

l.c. uit Edegem

“Naarmate de weken vorderden werd ik een gelukkig iemand, want vanuit de omgeving ontving ik signalen dat ik er zo goed en fit uitzag. Ik ben door jou een trotse, fiere man geworden. Ik voel me mentaal veel sterker, inzicht doet wonderen. Ik heb leren neen zeggen tegen anderen, maar ja tegen mezelf.”

Euforisch

R.K. uit Schoten

“Ik voel me beter dan ooit: mijn humeur is fantastisch. Ik voel me alsof ik alles aankan, bijna euforisch.”

Meer genieten

Frank

Sinds ik jullie raad in praktijk breng ben ik meer beginnen eten met meer variatie en meer smaak, dus meer genieten. ‘S avonds na het avondmaal geniet ik van een klein stukje chocolade dat mijn tong streelt en genot verschaft. Elke maaltijd is nu een genot, mede dank zij jullie. wauw.....

Meer fun van een energiek lichaam

Katja

'Je bent echt gek als je nu nog op dieet gaat! Je hebt zoveel meer fun van een energiek lichaam, dat de rest vanzelf volgt. - ik kan terug in mijn kleren van 5 jaar geleden - ik heb echt zin om te bewegen, niet omdat het moet, mijn lichaam vraagt er gewoon om - mijn huid ziet er veel beter uit - ik heb terug leren genieten van gezonde voeding (nooit geen honger meer!) Ik voel me goed, want ik zie er goed uit, en ik zie er goed uit want ik voel me goed. Ik zie mezelf terug graag en daar heb ik zelf voor gezorgd! Sonja, de mentale coaching was fantastisch! Bedankt !!!'

Inzichten

Philemon R.

'Dat gezond eten en beweging belangrijk zijn, dat wisten we. Maar de grootste toegevoegde waarde zijn de INZICHTEN, het diepe coachwerk dat Sonja niet uit de weg gaat. Zowel inzicht in het functioneren van je UNIEK lichaam, als positieve gedachten aanleren en de noodzakelijke MIND FOOD als basis voor VOLHOUD enthousiasme. Niemand kan ons hiervoor beter enthousiasmeren dan Sonja.Zij was gedurende 8 weken ons voorbeeld, met haar energie en uitstraling, een dikke proficiat Sonja, doe zo verder om nog meer mensen op het pad te zetten van een gezonde levensstijl voor de rest van hun leven. Wij zijn fan geworden van de slank cursus, en zullen het ook voortvertellen.'

Combinatie

N.d.

De combinatie van coaching rond gezonde voeding en beweging (gekoppeld aan de praktijk) was super. Het was werkelijk een fantastische cursus waar ik dankzij de begeleiding weer de goede richting uit kan om mijn lichaam en geest een nieuwe start te geven.

Ik kan heel de wereld aan.

Suzanne

'Het is lang geleden dat ik mij nog zo goed voelde! Ik voel mij opperbest, precies of ik heel de wereld aankan. Ik ben echt blij dat ik aan de “cursus” begonnen ben, want nu pas weet ik hoe slecht mijn conditie was. In groep aan afslanken werken, geeft je meer moed en doorzettingsvermogen om door te gaan. We blijven doorgaan. De opvolgsessies zijn super!'

Ik voel mijzelf stralen!

Carina

'Ik voel me slank, gezond, fitter, beter humeur, slaap goed nu, enz… Na het bloedonderzoek bij de dokter was alles zeer positief en mijn cholesterol was is nog nooit zo goed geweest. Ik voel mijzelf stralen !'

Meer zelfvertrouwen

Natasja

Ik voel mij fit, energiek, slank. Ik heb ook meer zelfvertrouwen gekregen. Ook al heb ik niet veel kilo’s verloren, toch voel ik mij slanker, kan ik toch terug in die ene broek. Ik ben zeer blij dat ik nu eindelijk terug aan sport doe. Ik heb een gezondere levensstijl en raar maar waar ik denk gewoon anders! Ik voel mij gewoon veel beter in mijn vel, dat gevoel is onbetaalbaar!

Samen nemen we het heft in handen!

Je beste vorm voor elke dag een fit gevoel!

Start nu met je nieuwe leven!

 • De groepsessies zijn gezellig en energetisch. Samen ben je sterker dan alleen.

 • Via de cursus leer je afspraken maken met jezelf Dat wil zeggen je acties hoog houden ook al is je motivatie laag. Dat heeft niets met wilskracht te maken maar alles met mindset.

 • Via de cursus leer je de brug te maken tussen willen, wéten en doen. De inzichten die je leert kan je ook volop toepassen op andere domeinen in het leven.

 • We vullen al je batterijen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

De Synergie Je Slank methode verandert hoe je denkt, wat je voelt en wat je doet!

Sonja zal je motiveren en inspireren om jouw doel te bereiken.

 • Méér dan 25 videotrainingen die je kan her beluisteren zoveel je wil.

 • Slim bewegen maximaliseert je resultaten! Daarom bieden we je in het programma ook een startpakket bewegen aan om gemakkelijk thuis te doen!

 • 16 LIVE HERBELUISTER LIVESESSIES VAN SONJA geven je moed over diverse thema's

 • Ben je deelnemer dan kan je ten alle tijde je struggles, valkuilen, twijfels doorsturen. Elke maand geeft Sonja een LIve inspiratiesessie om je op de rit te houden!

Dé 10 Synergie principes voor de béste vorm op elke leeftijd.

De natuur heeft alles voorzien om fit en in vorm te zijn. Sonja’s coachmethode is gebaseerd op de wetten van de natuur en daarom werken deze principes ook voor jou!

Op 8 weken naar een nieuw leven!

MODULES SYNERGIE JE SLANK & FIT

Introductie in het programma Synergie Je Slank & Fit
Gedaan met korte termijn denken. Nu gaan we voor blijvend resultaat.  De inspirerende videotrainingen geven je op een toegankelijke en motiverende manier alle inzichten die je nodig het om je doelstelling te bereiken. 

Je kunt het introductieprogramma gratis bekijken om helemaal zeker te zijn of je nu écht een oplossing wilt voor altijd! 


Reset je hersenen. 
Je gedachten en je overtuigingen bepalen hoe je in het leven staat en welke doelen je haalt. Via de kennis van een aantal wetmatigheden zal je ontdekken dat motivatie en discipline een kwestie zijn van weten hoe je geest werkt. Er zijn strategieën die ongezonde , ingeslepen patronen en gewoontegedrag kunnen doorbreken. Deze levensveranderende strategieën veranderen hoe je denkt, wat je voelt en wat je doet!

Gezonde mensen eten alles maar niet altijd alles! 
Voeding heeft altijd een relatie met je denk en gevoelswereld. De keuzen die je maakt bepalen voor een groot stuk de kwaliteit van je leven, je energie en je vorm.  Met de inzichten van deze sessies zal je voor altijd anders naar voeding kijken, anders kiezen en anders eten. Maar vooral je zal anders snoepen. Snoepen voor altijd uit je leven bannen zou écht zonde zijn.  Snoepen, verwennerijen, feest eten het heeft te maken met culturele tradities die pit geven aan het leven. Hoe we dat in ons  leven kunnen integreren zonder de extra kilo's dat leer je hier 


Organiseer je slank. 
Doelen bereiken heeft altijd veel met organisatie te maken. Via deze sessies breng je structuur aan in je mindset, je kasten en je eten.
Zo herken je veel sneller de valkuilen  om daar dan gerichte aandacht en focus aan te geven om tot het gewenste resultaat.


Reset je honger- en verzadigingshormonen.
In deze sessie leer je maaghonger herkennen en je hoofd- honger beteugelen.  Eten  op zich is niet het probleem, op tijd stoppen met eten is dat wel. We leren onze maag en honger-en verzadigingshormonen als bondgenoten gebruiken om lekker te genieten maar toch op tijd én spontaan  te stoppen met eten. Daarnaast krijg je inzichten en oplossingen over  emo-en stresseten. 


Hoe trainen voor de beste vetverbranding? 
In dit  seminar legt Sonja je op een eenvoudige manier uit hoe je je vetverbranding op de beste manier op gang brengt en onderhoudt. En waarom bewegen zulke magische en weldoende  invloed heeft op je lichaam, hormonen en hersenen.


Hou je energie en je prestaties hoog
Moeheid is een ziekte! Het eerste hulpmiddel om je lichaamsenergie te boosten is hydratatie. Via deze sessie wordt het dorstcentrum in de hersenen hersteld en hierdoor ervaar je terug rust in je lijf en hoofd. 


Stimuleer maximaal de bio-activiteit van je cellen!
De natuur heeft massa's kleuren voorzien om je te helpen gezond te eten. Elke kleur en elke smaak heeft een functie. die functie gaan we terug herstellen. Dat  gezond eten  gemakkelijker is  dan je denkt zal  hierdoor merken.  


Laat je organen het werk doen! 
Stress is vaak de oorzaak waarom we een ganse dag en avond  door schnabbelen Wanneer je dit patroon niet doorbreekt blijf je slachtoffer van je eigen stressgewoonten. Via maagrust leer je het specifieke signaal van  moeheid, honger en stress onderscheiden. Eten als troostmiddel, ont stressor en escape-route hoort dan ook tot het verleden. Wanneer je dit principe onder de knie hebt geeft je lichaam je pakken energie als geschenk.


Je pijnappelklier heeft de macht over je bioritme.
Je pijnappelklier zit diep verscholen  in je hersenen, maar zij is oh zo belangrijk voor je goed functioneren. Steek het licht aan in jezelf door letterlijk licht te eten. Terug aandacht hebben voor natuurlijk licht brengt alles in je systeem terug op ritme. Je bioritme herstellen  doet  méér deugd dan eender welke vakantie op een exotisch eiland. 


Blijf je successen vieren!.
Als je te snel gewicht verliest, reageert je lichaam hierop door al het mogelijke te doen om elke gram vet vast te houden. Dat noemt de survivalrespons. Daarom is de Synergie Je Slank & Fit methode gebaseerd op kleine acties mét grote resultaten. Na 8 à12 weken toetst Sonja of je de inzichten van de 10 principes voor een leven lang slank zonder dieet écht verworven hebt en deze kan blijven toepassen. D.w.z. dat je van dan af dé 10 synergieprincipes kan omvormen tot 10 liefdevolle persoonlijke rituelen. Dit herstelt de connectie met jezelf. Dat is het ultieme doel van de Synergiemethode, de blijvende kracht is de liefde voor jezelf. Uiteraard laat Sonja je dan niet los want dan start de verdiepende training. Je kunt verder een jaar lang elke maand deelnemen aan een energetische inspirerende opvolgsessies waarna je je telkens terug opgeladen zal voelen. 

Jouw resultaten!

We pakken het grondig en op een rustig, haalbaar tempo aan. Als je te snel gewicht verliest, reageert je lichaam hierop door al het mogelijke te doen om elke gram vet vast te houden. Dus je krijgt een averechts effect. 

Je leert de inzichten in 8 weken maar je krijgt  52 weken persoonlijke ondersteuning. Principes werken alleen als ze worden geoefend. Bij het oefenen horen valkuilen. Deze valkuilen pakt Sonja maand na maand aan in een  live on zoom bijeenkomst, week na week via een weekreminder én (!!!) élke dag van het jaar kan je Sonja per mail een vraag stellen!  Zo blijf jij op ritme en on track  om stap voor stap jouw doel te halen.


Wat is na 8 weken jouw resultaat?

Meer plezier en een gezondheids- strategie voor de rest van je leven.

 • Daling van je vetpercentage

 • Een mentale metamorfose

 • Een energiek en vitaal gevoel

 • Kennis en inzicht in de manier waarop lichaam en geest werken

 • Een flinke dosis zelfvertrouwen

 • Een betere conditie.

Wat is je resultaat na 52 weken?

De Synergiemethode creëert een een andere manier van voelen en denken. Zo ontstaat er een klik in je hoofd en een persoonlijke GPS in je hart waardoor je eindelijk gemotiveerd wordt door zelfrespect en eigenwaarde. Dit is een zeer intens gevoel dat automatisch de juiste daadkracht geeft in alle omstandigheden. Zo blijf jij slank en fit op élke leeftijd! Vele vinden de inzichten zo waardevol dat ze nog aansluiten in een supportgroep van levenslang samen op de rit.

 • Lijstje, calorietjes tellen, voedselgroepen overslaan, fanatiek sporten en dikmakende gedachten zijn verleden tijd.

 • Je varieert automatisch in kleur en smaak omdat je je zintuigen gebruikt en zoveel belang hecht aan genieten.

 • Je lichaam en je brein zijn compleet anders geprogrammeerd. Het verlangt naar groenten , fruit, water, gezonde koolhydraten , eiwitten en vetten. Voor je maaltijd voel je terug échte honger en na je maaltijd voel je je energiek en licht.

 • Je gedachten zijn positief stimulerend en de kerngedachte voor jou is nu met liefde én respect voor jezelf zorgen.

 • Je voelt dat je leven meer gestroomlijnd verloopt en dat je zelf je energiepeil overdag en je slaap 's nachts kan beïnvloeden.

 • Jij en je lichaam zijn nu figuurlijk dikke maatjes.... je geniet van zoveel méér leven in je leven.

 • Je hebt positieve gezonde gedachten en je vecht niet meer tegen jezelf maar bent de grootste liefdevolle hulpbron van je prachtige lichaam dat er altijd al was maar wat je nu herontdekt! Je gaat volop voor nieuwe dromen en doelen.

 • Je voelt je comfortabel met je nieuwe maat en voelt je ook comfortabel met je nieuwe levenswijze. Er is geen haar op je hoofd dat er aan denkt om te stoppen met deze energieke levensstijl!

 • Uiteraard is je lichaamssamenstelling en je gewicht veranderd. Maar de grootste verandering ben jij ZELF!

HET IS EEN GRONDIG COACH PROGRAMMA

Een topcoach bij je thuis en in je eigen tempo van leren! Dat is: van alles het beste!

Je kan het hele traject in je eigen tempo afwerken. Op 8 à 12 weken heb jij dan alle inzichten gezien om verder aan de slag te gaan. Elke maand is er een live zoom vragenuurtje. Hier kijken deelnemers steeds naar uit  om nog verdiepende antwoorden te krijgen op specifieke vragen waar meestal andere cursisten zich ook in herkennen.  Voor anderen zijn de live sessies van Sonja een energetische douche van moed om stap voor stap verder te gaan. Het verbinden  met de energie van Sonja en haar  verassende en vooral zeer pragmatische  antwoorden geeft je de positieve vibe om alles toe te passen op jouw manier. Elke vraag, elke valkuil en elke twijfel kan hier aan bod komen. Je zal merken dat Sonja  je gouden tips zal geven om elke situatie aan te pakken.  Zo blijf jij een jaar goed op ritme en vol focus naar je doelstelling. Dat maakt het programma uniek. Geen korte termijn aanpak  of tijdelijke oplossingen, geen online programma waar je géén contact hebt met de coach. 

Je ziet en hoort  Sonja  live bij je thuis  tijdens de zoomsessies en tussendoor is ze bereikbaar per mail of telefoon. 

Ze is  er om jouw naar resultaat te coachen. Vooral op de moeilijke momenten die er helaas altijd zijn! 

Het is dus een luxe coach programma: een  nieuwe  levensstijl implementeren op eigen tempo maar toch een toegankelijke coach bij de hand waar je altijd kan op rekenen en toegankelijk is. 

WAT IS HET GROTE VOORDEEL VAN ONLINE TRAINING?

VRIJHEID!

 • Je kunt de videotrainingen zien en horen eender waar en wanneer je wilt. Geen files, geen agenda uitdagingen om op tijd naar de les te komen.

 • Je kunt de videotrainingen zoveel keer zien als je maar wil. Al zittend aan je pc, op je Ipad of al wandelend op je IFoon!

 • Je partner of gezinsleden kunnen ook meedoen. 1X een bijdrage en je ganse gezin gezonder en fitter!

 • Via de Live zoomsessies krijg je elke maand een extra motivatieprikkel. Dit is nodig omdat het programma als doel heeft slank en fit voor de rest van je leven.

 • Sonja is een top motivatiecoach. Jouw uitdaging is haar passie. Op elke vraag, frustratie, twijfel zal je een antwoord krijgen dat je blik verandert!

 • Online training combineert het beste van alles: kijken, horen , lezen, en live interactie plus vrijheid in tijd en uren. herhaling is de basis van elke vaardigheid. Feit dat je dit programma ook al stappend kan beluisteren is een absolute top-troef! Stap je mentaal en fysiek fit!

 • Online geeft toch een gevoel van verbondenheid dat je er niet alleen voor staat. Merken dat mensen over heel vlaanderen werken aan het zelfde doel geeft ook jouw een boost!

 • EN... toch ook wel belangrijk we zijn vriendelijk voor het milieu wegens geen verplaatsing met auto!

Een luxe coach traject van 365 dagen voor een faire prijs.

Je betaalt dan € 486,66 voor alle inzichten die je nodig hebt én 12 maanden persoonlijke coaching van mezelf comfortabel bij je thuis via LIVE Zoom-sessies! Dat wil zeggen: iets meer dan €1/dag om je slank- en fitdoelen te halen voor altijd. Daar word je blij van. De strategieën die je leert maken je krachtiger voor alle doelen in je leven, want dat is mindset training!

 • MOTIVATIEBOX BIJ JE THUIS

  Na inschrijven voor de cursus krijg je een startpakket bij je thuis. 2 BESTSELLERS: De 10 Synergieprincipes voor de beste vorm op elke leeftijd en kook je slank en fit 2. Plus nog wat fijne verwennerijen.

 • START PAKKET THUIS-BEWEGING

  Wanneer je nog niet gewoon bent van te bewegen of het is heel lang geleden dit met regelmaat in je leven te implementeren, dan zal dit startpakket je op weg zetten. Via motiverende online bewegingslessen zet Sonja en Marc je op de rit.

 • REMINDERS

  Tot het einde van je jaartraject krijg je elke week een reminder of motiverende quote om je focus scherp te houden en jezelf te toetsen. Heb je een vraag , twijfel of frustratie dan kan je onmiddellijk reply doen op deze mails zo dat je het nooit laat slabakken maar voor elke valkuil een oplossing hebt.

 • ELKE MAAND MOTIVATIE EN VRAGENSESSIE LIVE ZOOM

  In elke Live zoom sessie is er ruimte om vragen te stellen. Uit ervaring weten we dat deelnemers hier echt naar uitkijken en het als een top meerwaarde zien. Live en online gecombineerd tot succesformule om samen je doel te halen. Zit je toch nog met een kwestie dan je kan je altijd mailen. Is het herkenbaar voor iedereen dan maken we er een extra module van. In het andere geval contacteert Sonja je om je specifieke vraag te beantwoorden.

 • VERDIEPING

  De bestsellers van Sonja zijn een geweldige extra om er een volledige innerlijke reis van te maken. Via het boek: Dé 10 Synergieprincipes voor de béste vorm op elke leeftijd" krijg je nog een verdieping en geheugensteuntje. Wil je inspiratie om afwisselend te eten dan helpt de bestseller: "Kook je slank en fit " je uitermate. De recepten zijn ook het antwoord om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en je honger te dempen. Bovendien krijg je het digitaal de uitverkochte bestseller: "Dagelijkse kost gezonder" waar je zeer leerzame inspiratie krijgt om élk recept dat jij of je gezinsleden graag mogen in een lekkere en heel gezonde variant klaar te maken. Daarenboven nog het boek "BROODNODIG" met 50 gemakkelijke Synergie recepten voor onderweg en je boterhammendoos. Tenslotte ontvang je digitaal de bestseller "Gezond eten gemakkelijker dan je denkt" waarin alle vragen van cursisten doorheen de jaren beantwoord worden. Kortom een hele bibliotheekkast vol om extra inspiratie op te doen.

 • OKTOBER CADEAUTJES MAAND

  In oktober belonen we je daadkracht extra met aanmoedigingscadeautjes. 1) Gratis beweegprogramma COFIT PLUS tot eind december. Dus hoe sneller starten hoe meer voordeel! ( waarde 132 euro) 2) Een luxe synergie short 3) ecologische lunch doos 4) Fitnessbanden om thuis je spierkracht ( lees stofwisseling te boosten)

Verwerf eindelijk de échte afslank vaardigheden!

Het fijne aan een daadkrachtig besluit is dat er geen enkele reden meer overblijft om je doel niet te halen.

De bijdrage voor het jaarcoachtraject  is 487 euro omdat het programma dit meer dan waard is!  

* 25 Videotrainingen door Sonja Kimpen expert in afslank en energiecoaching.

* Minimum 12 Live Zoom  Sessies met Sonja Kimpen

* Motivatie box bij je thuis

* 2 bestsellers bij je thuis 

* 3 extra bestsellers  digitaal 

* Een startpakket beweging voor bij je thuis. 

* Elke week reminder om je focus en je energie hoog te houden! 

GA VOOR BLIJVENDE RESULTATEN  DMV van een topcoach die je   een jaar " bij de hand" hebt als jouw trouwste supporter!  

Het Synergie je Slank & Fit programma overzicht

Om te winnen moet je beginnen!

 • 1

  ZOOMLINK + STARTSESSIE

  • DE ZOOMLINK VOOR VRAGENUURTJES!

  • BELUISTER DEZE SESSIE VOOR AANVANG! HOE CONCREET HET JAAR TRAJECT STARTEN!

  • INHOUDSTABEL SYNERGIE JE SLANK EN FIT

  • WAAR STA JE NU?

   GRATIS
 • 3

  GRATIS BESTSELLERS

  • Gezond eten, makkelijker dan je denkt!

  • DAGELJKSE KOST GEZONDER

  • BROODNODIG

  • 10 SYNERGIE-PRINCIPES voor de béste vorm op elke leeftijd

 • 4

  BEN JE ER KLAAR VOOR?

  • BEN JE ER KLAAR VOOR?

  • WAAR STA JE NU

  • WELKOMST SESSIE DOWNLOADS

 • 6

  PRINCIPE 1: opnieuw beginnen

  • SJS&FIT HALLO NIEUWE LEVENSSTIJL: MAAK NIEUWE GEWOONTEN IN 3 WEKEN

  • SJS&FIT DE VOORWAARDEN VAN EEN OEFENCYCLUS OF NEUROCIRCUITS BOUWEN

  • SJS&FIT JOUW WAAROM

  • HET GEHEIM VAN ELK RESULTAAT

 • 7

  PRINCIPE 2: Reset je hersenen

  • Les 8: RESET JE HERSENEN en COUNTER FRUSTRATIE

 • 8

  PRINCIPE 3: Verruim je genotshorizon

  • VERRUIM JE GENOTSHORIZON

  • FEESTEN EN TOCH SLANK EN FIT BLIJVEN EN WAAROM JE GEEN 3kg KAN BIJKOMEN TUSSEN KERST EN NIEUWJAAR!

 • 9

  Principe 4: Organiseer je slank

  • ORGANISEER JE SLANK: MINDSET

  • ORGANISEER JE SLANK GEMAKKELIJK IS LEUK!

  • ORGANISEER JE SLANK: WEET WAT JE EET! ( Zie onderaan extra swing carrousels om te downloaden)

  • ORGANISEER JEZELF GEZOND!

 • 10

  Principe 5: Hydrateer je slank en fit!

  • HYDRATEER JE SLANK EN FIT!

 • 11

  Principe 6: Beheers je porties

  • BEHEERS JE PORTIES: HERSTEL JE VERZADIGINGSSYSTEEM MAAGHONGER

  • BEHEERS JE PORTIES: HELP JE MAAG!

  • BEHEERS JE PORTIES: STOP DE MAAGDEPRESSIE!

  • BEHEERS JE PORTIES: HOOFDHONGER

 • 12

  Principe 7: Boost je energie met kleur

  • BOOST JE ENERGIE MET KLEUR

 • 13

  Principe 8:Beweeg je slim

  • HOE KOMEN WE AAN AL DAT VET?

  • HOE GERAKEN WE VAN HET VET AF? UITHOUDINGSTRAINING

  • HOE GERAKEN WE VAN HET VET AF? KRACHTTRAINING

  • HEO GERAKEN WE VAN HET VET AF? DYNAMISEREN

  • HOE BLIJFT HET VET ERAF?

  • EXTRA LEESTIP: IK HAAT SPORTEN

  • EXTRA LEESTIP: DE 4 SLEUTELS VAN VETVERBRANDING

  • DYNAMISEREN IS NIET MEER ALS EEN GEWOONTE!

 • 14

  Principe 9: Geef je maag je lijf en je brein rust

  • GEEF JE MAAG,JE BREIN EN LIJF RUST!

 • 15

  Principe 10: Laad je op met licht;

  • Laad je op met licht

  • JOUW HUIDIGE VITALITEITS SCORE

  • WAAR STA JE NU NA 8 WEKEN?

 • 16

  BEWEEG CADEAUTJE! START NU OF NOOIT!

  • FULL BODY: Swing met ons mee!

  • Pilates

  • Stretch & relax

  • POWER BBBB Beautifull world Slechts 5 min opwarming en extra veel POWER FOR THE BODY

  • POWER BBBB FUNKY WAY

 • 17

  EXTRA NIEUWE FULL BODY! TEST JEZELF!

  • SPECIAL FULL BODY!! TEST JEZELF!

 • 18

  PERSOONLIJK BODY RESET PLAN MET SK OF MP

  • PERSOONLIJK BODY RESET PLAN

 • 19

  JOUW BEWEGINGS SPORTSTUDIO!

  • BODYSTART 1

  • BODYSTART 2

  • FITNESSBANDEN VERSTERKENDE OEFENINGEN BOVENLICHAAM

  • FITNESSBANDEN VERSTERKENDE OEFENINGEN ONDERLICHAAM

  • FITNESSBANDEN VERSTERKENDE BUIKSPIEROEFENINGEN

  • FITNESSBANDEN DANSANTE DYNAMICS + VERSTERKEN

  • POWER BBBB

 • 20

  VRAGENUURTJES / EXTRA INSPIRATIE

  • RUIM ALLE OBSTAKELS WEG !

  • Hoe maak je van een terugval een nuttige terugval!

  • DANKBAARHEIDSBOEKJE: de voedingstof voor je hart en ziel

  • Het verschil tussen proberen en een actiecyclus

  • Feesten en toch slank en fit blijven

  • Back on track na de feestdagen

  • De Comfort paradox

  • Het belang van een realistisch zelfbeeld!

  • Realistisch zelfbeeld oefening

  • Hoe overwin je weerstand.

  • Bewegen als boost + Hormonen en porties

  • Moedeloosheid aanpakken!

  • Organiseer je slank.

  • Hoe hou je acties hoog terwijl je motivatie laag is.

  • PDF GEHEUGENSTEUNTJE MOE, HONGER, STRESS ONDERSCHEID

  • ZERO VALKUILEN 365. What the hell!

  • DE ZOMERRESET: Hoe kom jij de zomer door!

  • PROGRESSIE = HAPPINESS! Deel 1

  • PROGRESSIE = HAPPINESS! Deel 2: Maak altijd progressie in het leven

  • Een snelle oppepper!

  • HOE MAAK JE ZELFVERTROUWEN?

  • ANTICLIMAX VALKUIL

Elke reis begint met één simpele stap.

Het Synergie Je Slank & Fit programma toont jou de weg.

3 dagen geld terug-garantie

Deze cursus heeft de kracht om jouw leven te veranderen.

Tenminste, als jij de klik maakt, de stappen volgt en er samen met mij voor gaat. Maar geloof mij niet op mijn woord, test het uit voor jezelf, volledig risicovrij. Ik bied een   'geld-terug garantie' zodat jij rustig 3 dagen kan snuisteren en snuffelen in het programma om écht te voelen: "Wauw dat gaat lukken." Als je na de ze verkenningstocht  zou zeggen "dit is niets voor mij" dan krijg je zonder discussie 335 euro terug.

Ik wil elke barrière wegnemen zodat jij vandaag kan beslissen samen met mij het  Synergie Je Slank & Fit programma  te starten.  Ik weet zeker dat, als jij ervoor gaat, de cursus volgt, en de opdrachten volbrengt, jij jouw doelen zal bereiken met deze cursus. Je krijgt hiervoor garantie  risicovrije 'geld-terug garantie'! Het werkt als volgt : als jij  na  3 dagen ontdekking om eender welke reden voelt dat deze cursus niets voor jou is, stuur dan een mail naar sonjakimpenacademie@synergie.be .

Leg even uit waarom het niets voor jou is , zo kunnen wij leren en het  aankoopbedrag  wordt per kerende teruggestort.  Zoals gezegd, je hebt werkelijk niets te verliezen en alles te winnen.

HOE INSCHRIJVEN?

Winnen start met beginnen!

 • KLIK OP INSCHRIJVEN

  Vanaf dat je inschreven bent kan jij onmiddellijk alle video's zien. Binnen de 12 dagen krijg je ook het Synergie Je Slank & Fit start pakket bij je thuis.

 • GRATIS INTRODUCTIESESSIES

  Ga alvast naar de gratis introductiesessie, nu meteen dan voel je snel of de aanpak iets voor jou is!

Testimonial Ellen Verstrepen

Ik ben momenteel een half jaar bezig met het programma, en ik ben enorm tevreden! Het programma omvat zo veel meer dan eerst verwacht. Dankzij de verschillende leervormen is het fijn om eraan te werken, en geen opgave. Het is echt een perfecte mix tussen zelfstudie, boeken, filmpjes, live online vragenuurtjes, online sporten, mailtjes tussendoor, de facebook community,... Ook de interactie met de andere deelnemers in de vragenuurtjes en facebook groep is een echte meerwaarde. Er is heel veel aandacht voor persoonlijke vragen en Sonja staat altijd voor ons klaar. Het is ook gemakkelijk dat we alles online kunnen volgen, gezien ik op meer dan een uur rijden woon. De resultaten zijn echt life-changing: door een andere mindset is gezond eten nu niet meer iets dat ik 'moet' maar dat ik zelf wil. Na 35 jaar ben ik ook gaan genieten van te bewegen, wat ik vroeger nooit had gehad, allemaal dankzij de tips en nieuwe mindset verandering van Sonja en het programma. Sonja staat ook voor ons klaar bij momenten waar we zouden kunnen 'hervallen' zoals te veel eten met Kerst en Pasen en geeft ons handige tools om hiermee om te gaan. Ik ben nu ook een beter voorbeeld voor mijn dochter qua eten en bewegen, dat alleen al is een super goede vooruitgang. Het leuke aan de coaching vind ik een goede mix tussen humor en uit de comfort zone gaan, het is geen opgave of 'van moeten', maar echt vanuit onszelf die motivatie laten komen. Waar ik een half jaar geleden echt vast zat qua eten en bewegen heb ik er nu terug plezier in gevonden, veel meer energie en ik voel me beter in mijn vel. Ik heb nu ook de tools om het resultaat te houden. En voor de prijs moet je het ook niet laten, de waarde van het programma dankzij alles wat erin zit is een pak hoger dan wat je ervoor moet betalen. Zeker als je ziet wat de resultaten zijn voor de rest van je leven. Kortom, echt een aanrader voor iedereen. Bedankt Sonja en het synergie-team voor alles!!!! ps. En mijn cliënten zijn ook blij met de tips die ik doorgeef. www.elni.be

Testemonial Carine Goeteyn

Na 6 maanden online onderweg te zijn met jou ben ik zeer tevreden dat ik de stap gezet heb om mij in te schrijven voor het programma slank en fit. Van in het begin dat jij op TV kwam heb je een zaadje geplant bij mij. Wat ik tot nu geleerd heb is vrijheid boven alles, er wordt niets opgelegd, geen dieet. Alleen de vraag "Wat Wil Ik" en "Aktie". Gedurende het programma heb ik stap voor stap inzichten gekregen en de werking van het menselijk lichaam ontdekt wat jij zeer grondig aanbrengt. Het leerproces is bezig. IK heb mijn streefgewicht reeds bereikt en ik leer nu hoe ik dit voor altijd kan behouden. Daarvoor komen de livesessies iedere keer op het gepaste moment. Nl. als het bij mij wat moeilijker gaat, je hebt er precies een neus voor. T is nu een plezier voor mij om voor de spiegel te staan en mezelf te feliciteren. De weegschaal kan ik nu loslaten ik ben zo blij. Dankzij de livesessies(ik woon ver van jou, (grens West-Vlaanderen) krijg ik weer meer inzichten van jou en de deelnemers. Ik ben ook altijd geraakt van de eerlijkheid van iedereen. Eerlijkheid met mezelf en te delen met anderen is de grootste kracht voor mij om vooruit te gaan Dank je wel Sonja en Team.

Ik heb heel veel bijgeleerd, en leer nog steeds bij

Annick

"Ik heb heel veel bijgeleerd en leer nog steeds bij door het herbeluisteren van sessies. Je hoort dingen die daarvoor niet gehoord hebt. Ik ben blij dat ik het programma voor altijd heb. En kan nog beluisteren waar ik behoeften aan heb Er zijn valkuilen en die zullen er blijven in moeilijke momenten dat heb ik geleerd maar ik weet nu hoe ik ze kan overbruggen. Ik heb nu de kracht om direct opnieuw te beginnen."

WAT IS JOUW VERHAAL VAN JE TOEKOMST?

Lees hier wat mensen vertellen na het volgen van de SYNERGIE JE SLANK &FIT cursus!

 • Beste Sonja, Bedankt voor je deskundige cursus, uitleg en beweging! Jullie gezin straalt uit wat er zich in jullie hart afspeelt.Het belangrijkste motief is hierbij de dankbaarheid voor je kostbaarste bezit: je lichaam. Sinds ik jullie wijze raad in praktijk breng ben ik meer beginnen eten met meer variatie en meer smaak, dus meer genieten.‘S avonds na het avondmaal geniet ik van een klein stukje chocolade dat mijn tong streelt en genot verschaft. Elke maaltijd is nu een genot, mede dank zij jullie.:)Hartelijke groeten, Frank

 • Dankjewel Sonja, Ik kan je ook het goede nieuws melden dat mijn bloeddruk al goed is verlaagd en dat ik binnenkort kan stoppen met de medicatie die ik ervoor neem. Jij hebt mijn leven weer op het goede spoor gezet, Sonja...Bedankt !!! Marleen

 • Lieve Sonja, Heb vanavond mijn eerste feest achter de rug. En sinds de seminar van "feesten en slank blijven" lukte dit prima om ervan te genieten met volle teugen. Heb echt genoten. Lekker gegeten en gedronken, kon tijdig stoppen met eten, omdat ik gewoon genoeg had. Dit heb ik nog nooit eerder gekund. Zalig. Nogmaals 1000 maal dank voor alle inzichten die mij hebt bijgebracht! Super super super, ik voel me zalig, energieker dan ooit, zelfs na een feest. Nog nooit meegemaakt. Heb mezelf een schouderklopje gegeven :-) Ik wou je dit gewoon even laten weten en je bedanken. Veel groetjes,Katrien

 • Beste Sonja, Het was een eer om met jou samen te werken. Ik heb enorm genoten van jouw enthousiaste, inspirerende en confronterende boodschap. Ik ga er de volle 100% voor en éindelijk heb ik nu een manier om een gezond, slank en energierijk leven te leiden (en niet meer te lijden). Bedankt ! Vriendelijke groeten, Amez

 • Beste Sonja,Ik ben apetrots, ik heb sedert lange tijd terug 1 uur gejogd? Hadden ze gezegd doe er nog 10 minuten bij, het had nog vanzelf gekund want ik was totaal niet moe, maar een mens moet eens stoppen he, haha! Wat een heeeeeeeeeerlijk gevoel! Een schouderklop voor mij, omdat ik het heb gedaan! Een schouderklop voor jou.....omdat jij mij terug liet geloven!Lieve groetjes Ingeborg

 • Hartelijk dank voor jou coaching. Jouw voorbeeld is dé stimulerende factor, jou energieke en humoristische stijl was erg aangenaam en ik ga mezelf toestaan toch die support wat te blijven gebruiken. Alleen ervaring leert echt, geen woorden maar daden! Het draait om zelfverantwoordelijkheid Maar ik had dit zonder jouw positieve kracht en verlenen van al die inzichten nooit kunnen bereiken. Om even terug te komen op gisteren: dit is iets dat je hebt gegeven en waarvoor ik nooit iets evenarend terug aan jou zal kunnen schenken. Ik kan daarom maar niet genoeg ‘Dank u, Sonja’ zeggen. Ik weet dat ik veel zelf verwezenlijkt heb maar zonder jouw duwtje was ik nooit van mijn oude spoor afgeweken! Veel respect voor wat je doet en wie je bent. Dikke knuffel! Brigitte

 • Dag Sonja Kimpen, Hartelijk dank voor jouw optimistische woorden. Ik heb mij ook voorgenomen van alleen via U iets proberen te bereiken, want ik weet heel goed dat al die diëten niets helpen. Ik kan waarschijnlijk ook niet alles eten, maar hetgeen dat ik wel kan toepassen, doe ik dan ook. Ik doe nu ondertussen toch al een maand fitness, waarin Marina mij coacht. Je moet weten dat ik meer dan 20 jaar geen sport of zo gedaan heb, zodus heb ik toch wel een serieuze weg nog af te leggen, maar ik zie het wel positief in. Ik dacht vroeger altijd dat fitness niets voor mij is, maar nu dat ik het doe, doe ik het ook heel graag. Weet je, na al die jaren, dacht ik dat ik nooit meer iets van sport zou kunnen doen. Nogmaals bedankt Tot binnenkort!

 • Sonja, Door jou is mijn leven volledig veranderd! Ik ben al 8 kilo lichter en vandaag heb ik voor de eerste keer 5 km gelopen aan 1 stuk op de loopband in de fitness! Dit is de eerste keer in mijn leven!ha

 • Sonja, Zoals beloofd het mailtje om te zeggen dat ik verheugd ben vandaag de eerste verjaardag te vieren van mijn gezonde levensstijl. Ik ga er vanavond zeker eens op klinken (en mezelf een schouderklopje geven ;-)), hoewel ik al goed moet nadenken om mijn vorige levensstijl nog te beschrijven, zo natuurlijk is het nu al. Enkele bedenkingen op een rij: • Ik voel me nu veel gezonder – o.a. minder last van hoofdpijn; • Mijn conditie is spectaculair verbeterd (van 9,0 Metz naar 14,2 Metz) en dat voel ik echt wel; • Ik heb veel minder last van lage rugpijn (hernia) en als ik er last van heb weet ik (dank zij de pilates van Marc) welke oefeningen ik kan doen om het te verbeteren; • Mijn vet% en gewicht zitten nu volledig binnen de “gezonde” normen; • Ik heb meer energie – ik denk zelfs dat sommigen vinden te veel energie ;-) • Ik kan leuke kleding kopen (hoewel ik nog niet alles durf te kopen – maar daar werk ik nog aan , k’heb toch al een leuk kleedje gekocht en al 1 keer aangedaan …); • Mijn zelfbeeld is er zeker op vooruit gegaan en daardoor heb ik ook meer zelfvertrouwen (nog verder aan te werken dit jaar) • Verder doen kost me geen moeite, stoppen zou me nu pas moeite kosten J • Het heeft me wel 3 maand gekost om het dieetgevoel (en de weegschaal) opzij te zetten, 3 maand van twijfels, maar het werkt echt wel!!! Misschien nog één puntje omdat ik dikwijls de vraag krijg hoe ik het doe met eten op het werk in de kantine. Ik eet nog steeds op het werk (Vlaamse overheid) de kantinevoeding maar ik maar zelf de meest gezonde combinatie. Er zijn drie standaard menu’s : vlees, vis en vegetarisch. Het dessert (gadget) neem ik niet en voor de rest neem ik salad bar ipv soep en vraag aan het personeel om de gezondste combinatie te maken de 3 standaard aanbiedingen en dat werkt fantastisch. Dus met een beetje discipline is het mogelijk om “gezond” te eten in een kantine. En nu op naar een jaar werken aan “sterker dan stress” … Maries

 • lieve Sonja, Sinds Synergie je slank & fit is er heel wat veranderd in mijn leven. De 10 principes die pas ik toe. Hierdoor heb ik ook heel wat andere gewoontes . Veel meer variëteit, veel meer zaken proberen en proeven. Met enige fierheid kan ik zeggen dat al meer dan een jaar er geen cola-light ( lees vergif ) in mijn lichaam is beland. Daarentegen hou ik nu wel van een goede tas bittere koffie na een maaltijd of zelfs een sportieve inspanning. Het is als het ware een genots of beloningsmiddel geworden. Altijd koffie zwart terwijl het vroeger full option was, met melk en suiker dus. Dit lichaam krijgt dagelijks 2-3 liter water, tijdens weekends iets minder maar zeker nog 2 liter. Tijdens weekdagen neem ik zoals je het ons leerde 2 keer groenten per dag, we hebben op het werk een hele goede bedrijfskeuken met genoeg variatie. Terwijl de tussendoortjes op het werk vroeger bestonden uit ontbijtkoeken in de voormiddag en een handvol ( of twee ) chocolade in de namiddag bestaat het nu uit fruit, notenmengeling of trostomaatjes. In ieder geval gezonde dingen die me energie geven. Sporten is al bijna een verslaving aan het worden. En ja, ik geniet nu meer van het leven, drink al eens een trappistje, een glaasje wijn of geniet van de heerlijke bakkunsten thuis zonder me achteraf slecht te voelen, integendeel het is een beloning voor mezelf. Sonja, ik wil je nog eens bedanken voor het inzicht dat jij me hebt gegeven in mijn eigen lichaam en geest. Ik heb terug zin in het leven, bekijk alles veel positiever en kan veel beter relativeren. Het zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen. Het is zoals die scene in Titanic: I’m the king of the world. Vele lieve groetjes en blijf ons inspireren, Rony

 • Het absolute hoogtepunt voor mij was dat alle inzichten die je meekrijgt tijdens ook direct toepasbaar zijn op je dagelijkse leven. Door kleine veranderingen te maken in je levensstijl kan je deze volhouden zonder dat het als een verplichting voelt. Ook op het gebied van sporten heb ik veel bijgeleerd en mijn grenzen leren verleggen. Ik heb terug inzicht gekregen hoe mijn lichaam in elkaar zit en wat ik er allemaal kan uithalen.

 • Lees onderaan nog meer testimonials. Als zoveel mensen hun levensstijl kunnen veranderen kan jij het ook. het juiste inzicht geeft uitzicht op resultaat.

Wil je nog intensiever werken aan je doel? Wil je one to one coaching met Sonja of met haar team.

Ook dat is mogelijk. Je kunt de optie nemen om te werken met een persoonlijke bewegingstrainer, voedingsexpert, psycholoog of mental coaching bij Sonja. Alle coaches kennen het gedachtegoed van Sonja en werken met een holistische aanpak. Ook werken we samen met fitnessclubs en beweegcentra die een persoonlijk vetverbrandend schema voor jou kunnen opzetten . Een gepersonaliseerd BODY RESETPLAN houdt het volgende in:

 • Wellnessanalyse – We meten je start conditieniveau, maken een lichaams- analyse ( Vet: spiermassa), bespreken een realistische doelenstrategie en stellen een op maat gemaakt trainingsschema op.

 • 1 voedingsanalyse adhv energiedagboek dat we vooraf doorsturen om in te vullen + bespreking.

 • 3 Opvolgingen van 30 min persoonlijke voedingscoaching en re-check lichaamssamenstelling.

 • Het voordeel van de persoonlijke body-reset: je wéét op één afspraak je persoonlijke beginsituatie. Waaronder: wat is je vetverbrandend vermogen & hoe is je huidige voedingsstatus? Dit wordt persoonlijk besproken en je gaat met een plan van aanpak naar huis.

 • Zie hier voor het BODY-RESETPLAN https://www.sonjakimpen.com/coaching-cursussen/

KAN IK OOK EXTRA PERSOONLIJKE BEGELEIDING KRIJGEN?

 • Ga naar de website www.sonjakimpen.com voor alle mogelijkheden.

 • Of stuur een mailtje naar sonja.kimpen@synergie.be voor jouw persoonlijke vraag.

 • Of bel gewoon naar Sonja op 0486 48 80 68. Wanneer er niet wordt opgenomen spreek gewoon je boodschap in op het antwoordapparaat. Sonja belt je spoedig terug!

WIL JE ONE TO ONE COACHING?

Als cursusdeelnemer ben je slechts één mailtje of belletje van me verwijderd.

DE SYNERGIE COACHEN

Bewegingswetenschapper

Sonja Kimpen

Mensen een energieke levensstijl bijbrengen was al heel vroeg haar passie. Na haar Masteropleiding in de Bewegingswetenschappen heeft ze decennialang deze passie inhoudelijk uitgebouwd. Wetenschappelijke inzichten in diverse domeinen volgt ze tot op heden op de voet. Sonja is wetenschappelijk medewerker aan de VUB. Ze heeft een zeer brede expertise die garant staat voor een synergetische totaalaanpak mét resultaat. Een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar maken: dàt is haar doel!

Bewegingswetenschapper

Marc De Jonck

Marc is een man van rechttoe rechtaan. Al meer dan 35 jaar begeestert hij op professioneel niveau mensen om via beweging en bewustwording het beste uit zichzelf te halen; en dat in zijn typische nuchtere no-nonsense-stijl. Want de lat kan toch altijd wat hoger dan je zelf in gedachten had. Zijn opleiding als Master in de Bewegingswetenschappen, aangevuld met een zeer rijke onderwijservaring, is voor hem een onuitputtelijke inspiratiebron om telkens op een verrassende en creatieve manier mensen te boeien.

Bewegingswetenschapper

Marina Peeters

Marina is als master in de bewegingswetenschappen gespecialiseerd in bewegingscoaching op maat van ieder lichaam, bewegingscoaching naar een specifiek doel, rug-en nektraining, fibromyalgie, CVS. Coacht mensen in Start to Fit programma’s en is docent voor de seminars van Synergie in diverse onderwerpen zoals: “hoe train je buikspieren”, “waarom is stretching belangrijk voor je lichaam”, “de 10 principes van een gezonde levensstijl”, “sterker dan suiker”, “waarom trainen met een hartslagmeter”, “een gezonde en belastbare rug”, …

Sonja Kimpen coachte reeds duizenden mensen! Haar 18 bestsellers werden meer dan 1 miljoen keer verkocht.

WAT VERTELLEN ZIJ DIE HET REEDS GEDAAN HEBBEN!

Winnen start met beginnen!

 • Onderwerp: droom wordt werkelijkheid Liefste Sonja, Ik wil je allereerst enorm proficiat wensen met je energieke coaching in de Synergie je slank en fit cursus. Je inspireert me enorm en laat me inzien dat ikzelf de verantwoordelijkheid draag voor mijn lichaam en geest. Door de inzichten die jij me bijbrengt en je energieke steun zie ik eindelijk mijn doelen concreet voor ogen (visualisatie) en ga ik er ook voor! En ik moet zeggen dat het een fijn parcour is om af te leggen. Eind april ben ik naar een infosessie geweest van de slankcursus. Ik woog toen 69kg en had een vetpercentage van 33.4%. Ik wilde dus zeker afslanken maar ook bewuster gaan genieten van het leven. Alles leek een beetje op automatische piloot te gebeuren en echt qualitytime dat kwam er niet van. Met goede moed begon ik dan in mei het bewegingsplan en vervolgens begin oktober met de mentale coaching. En wat een succes...... mijn droom werd werkelijkheid. Ik weeg ondertussen 59kg (= -10kg) en mijn vetpercentage is gedaald naar 28.3% (-5.1%). Het mooiste is eigenlijk het aantal centimeters dat ik ben kwijtgespeeld: maar liefst 17cm op de bips en 7cm per dij. Ik koop nu broeken die 3 maten kleiner zijn!!!! Ik had nooit durven hopen dat ik er ooit nog zo slank zou uitzien. Maar eigenlijk is dat maar het begin van mijn transformatie. Met elke daling van vet-% steeg ook mijn zelfvertrouwen en mijn enthousiasme voor het leven. Ik geniet en leef véél bewuster. Ik voel me helemaal energiek en in balans en neem daardoor sneller acties om doelen te verwezenlijken; en dit ondertussen niet enkel op het vlak van afslanken. Ik kan veel beter om met stress. Vroeger was ik onmiddellijk een stresskip. Nu ben ik soms verbaasd op het einde van de dag wat ik allemaal verwezenlijkt heb zonder bekaf te zijn en te stressen om toch maar rond te komen met alles. Ik heb bovendien ook ruimte voor qualitytime! Gewoon fantastisch! Ik voel me één met mijn lichaam en geest en dat is zoooooo’n zalig gevoel!!!! Sonja, duizenden kusjes..... en een ´dank u´ uit het diepst van mijn hart want jij hebt mij een startduw gegeven op een nieuw, gezonder en levenslustiger spoor; en dit spoor leidt tot waarmaking van mijn dromen :=) Brigitte

 • Hallo Sonja, Ik verwijs naar ons aangenaam gesprek van gisteren na de slank seminar. Zoals verteld had ik na reeds 10 jaar medicatie te nemen voor diabetis type 2, geen resultaat meer met de inname van pillen en zat ik in met een hemoglobine waarde van 9,7. Een gezond persoon heeft 6, iemand met diabetis die onder controle is max. 7, dus de situatie was zeer ernstig. De diabetoloog gaf me nog 6 maanden daarna zou ik moeten beginnen met spuiten. Het doel was om (in het beste geval) een waarde van 8 te hebben of spuiten zou onvermijdelijk zijn. Op aandringen van mijn echtgenote, ook slank cursist, ben ik bij jou terecht gekomen, eerlijk gezegd zonder 100 % overtuigd te zijn. Eind oktober, na enkele weken gezond eten/leven en 2x per week bewegen in Synergie heb ik bloed laten nemen en de waarde was nu reeds 7 !!. Van een succes gesproken en van een schitterend signaal van mijn lichaam gesproken. Wie nu nog niet wil geloven wat jij ons probeert te doen begrijpen … Ook al besef ik dat ik dit zelf heb gedaan (zoals jij ook altijd zegt) ben ik mijn vrouw voor haar overtuigingskracht erg dankbaar, maar ook zeker jou voor de goede adviezen en tips en voor de manier waarop jij ons motiveert en blijft steunen. Laat mijn voorbeeld een steun zijn voor de andere slank cursisten om er mee door te gaan en het te blijven volhouden ook na 8 weken en steeds opnieuw en opnieuw en opnieuw …. Ik zal dit ZEKER DOEN en niet zomaar proberen !! Sonja, nogmaals bedankt en doe zo verder met je fantastisch goed werk ! Rik

 • Hoi Sonja, ik ben u al enorm dankbaar wat je mij al bijgebracht hebt. Vele dingen weten we al, maar hoe jij dat overbrengt en ons motiveert, dat vind ik ongelooflijk. Ik vind het nu al erg (trouwens anderen ook, heb ik al gehoord) dat we binnenkort niet meer op dinsdag naar uw motiverende, grappige en confronterende speeches kunnen komen luisteren.Ik ga dit echt missen. En zeggen dat ik nooit naar je programma´s op TV heb willen of kunnen zien. Omdat ik me toen waarschijnlijk niet goed in mijn vel voelde. Ik heb je mijn verhaal al verteld: nl.ik moest van de dokter een bèta-blokker voor mijn hart nemen, wat ik nu uiteindelijk met het bewegingsplan zelf ondercontrole heb gekregen.En de pilletjes tegen maagzuur, die vergeet ik al te nemen, wanneer ik jou recepten klaarmaak en algemeen de gezonde voeding eet. Ik word direct met mijn neus op de feiten gedrukt, wanneer ik iets ´bah´ eet, dan protesteert mijn maag direct, zelfs veel sneller dan voor de slank cursus. Dus ik moet wel gezond eten. Ik wist ook niet dat het zo simpel kon zijn.Ik heb me jarenlang zo ellendig gevoeld en op die enkele weken tijd ben ik al een totaal nieuwe persoon geworden. Aangaande de laatste cursus, dat was voor mij ook heel confronterend. Maar op die enkele weken tijd, heeft mijn man ook al aanvaard dat ik meerdere avonden weg ben, waar hij het vroeger vrij moeilijk mee had. Maar hij ziet me veranderen en ik heb hem al tegen anderen horen zeggen: "Ze is goe bezig". Ik weet niet hoe ik u moet bedanken. Alvast nen helen dikke knuffel. xxx

 • Hallo Sonja, Ik mail hierbij mijn positieve ervaring bij het volgen van de Synergie je slank cursus. Ik schets kort wat er aan vooraf ging. Vroeger deed ik om de 3 tot 4 jaar een crashdieet om mijn gewicht weer op peil te brengen (wat ik nu nooit meer zal doen!). Laatsleden was ik opnieuw een crashdieet begonnen. In juni kreeg ik last van galcrisissen en de dokter stelde vast dat ik galstenen had en dat daarom mijn galblaas moest verwijderd worden. Hij vertelde me dat de galstenen hoogstwaarschijnlijk het gevolg van het crashdieet waren: doordat de verhouding tussen de gal-bestanddelen uit balans raakt, treedt kristallisatie op, waardoor galstenen gevormd worden. Na de operatie, die goed verlopen is, had ik last van chronische diarree. Men vertelde me dat diarree inderdaad kan voorkomen na een galblaasverwijdering, maar dat het lichaam zich aanpast en dat de diarree in de meeste gevallen verdwijnt na ongeveer een half jaar tot een jaar. Ik merkte geen enkele verbetering en las op internet dat er toch een heleboel mensen al jaren hetzelfde probleem hadden na een soortgelijke operatie. Ik heb al 2 jaar last van deze diarree en beschouwde het ondertussen als iets permanents in mijn leven. Toen ik de slank cursus in oktober begon, heb ik mijn eetpatroon omgegooid in functie van “2x/dag een half bord groenten, 1 kwart eiwitten en 1 kwart koolhydraten” en de andere adviezen. Mijn verbazing was ENORM groot toen ik na één week vaststelde dat ik GEEN diarree meer had, maar terug een normale stoelgang, alsof er nooit een probleem geweest was. Het is echt spectaculair hoe dit gezond eetpatroon mij VOLLEDIG van een reeds 2 jaar durende chronische diarree heeft afgeholpen. Zelfs als ik nu eens een keertje iets eet wat vroeger gegarandeerd tot diarree leidde, heb ik daar nu geen last van. Dit bijkomende resultaat had ik nooit verwacht en ik vond het daarom de moeite het jou te laten weten. NOGMAALS BEDANKT en ‘chapeau’ voor de fantastische manier waarop je in je seminaries broodnodige info overbrengt – het heeft echt effect op mij: mijn man, mijn collega’s, familie en vrienden staan perplex omdat ze mij plots gezond zien eten en zien sporten, wat ze nooit van mij verwacht hadden (ik kan hen geen ongelijk geven, gebaseerd op mijn vroegere levensstijl). Mijn leven is nóg veel beter geworden dan het al was, Jouw cursus maakt mijn leven weer een heleboel aangenamer dit schenkt me meer levenskwaliteit (permanent) dan ik ooit had kunnen hopen. DANKJEWEL !!! Vele energieke groetjes, Erica

 • Dag Sonja, Eerst en vooral wil ik je nogmaals bedanken voor de alweer schitterende seminar van gisteren want mijn dochter Maxime en ikzelf hebben er weeral van genoten en veel bijgeleerd en je maakt het ook zo spannend en "ontspannend" dat het telkens weer een plezier is om te komen en er volledig voor te gaan! Jouw enthousiasme is heel aanstekelijk en je bent blijkbaar ook een geboren "entertainer" want wij hebben elke week steeds geweldig veel zin om te komen want er is bij jou absoluut geen sprake van vervelende en slaapverwekkende spreekbeurten! Ik vrees alleen maar dat wij na die 8 weken echt zullen moeten "ontwennen" want je dan ineens niet meer horen of zien zal heeeeel moeilijk worden want je bent heel verslavend ! En dit mag je gerust op je site zetten onder de noemer "reacties van de slank cursisten" want is allemaal welgemeend !! Christiane, Maxime en Peter

 • UPDATE! Een laatste berichtje met de laatste stand van zaken. Inmiddels week 21 afgerond en klaar voor een relaxte vakantie. Na die 8 weken is het alleen maar beter gegaan. Om maar een aantal cijfers naast elkaar te leggen. • vrouw; 40 jaar en 174 cm; • 18 jan 2010 • BMI 22,8 vet% 34,2 vet-massa 23,6 kg oud gewicht +/- 70 kg • 10 juni 2010 • BMI 19,9 vet% 26,1 vet-massa 15,9 kg nieuw gewicht +/- 60 kg • Energie: perfect • Vanzelf wakker worden om 05:30 / 06:00 uur !!! • Behoefte aan geraff. suikers; GEEN • Behoefte aan zout; GEEN • Sporten ; 2x pw Pilatus + 1x pw Cardio/Fitness • Fruit eten; JA en HEERLIJK ! • Groeten eten: JA en ook HEERLIJK! • Trots op 2 cups kleinere BH maat?: JA! :-) Nogmaals dank! Met vriendelijke groet, Mariska Stieber

 • Hey Sonja Ik ben vrijdag gaan shoppen & heb een jeans gekocht in maat 46!!!!! Ik kan mij zelfs niet herinneren dat ik dat ooit gedragen heb. Gisteren zijn mijn vriend & ik gaan wandelen in het bos in de gietende regen & ik heb ervan ´GENOTEN´ met in het achterhoofd dat er mensen zijn die niet meer van de buitenlucht kunnen genieten & in het ziekenhuis liggen. Nogmaals bedankt voor mijn nieuwe levensstijl!!! Dit is ZO ZALIG!!!!

 • Dag Sonja, we hebben elkaar ontmoet bij Nicolas... Ik wou je even vermelden dat de inzichten die je met ons deelde heel wat teweeg gebracht hebben en hiervoor bedanken! Sinds iets meer dan een maand eet ik nu weer overdag, ontbijt, tussendoortjes, Resultaat: metabolisme leeftijd van 51 naar 40 gezakt, 1,5 kg spiermassa bijgekomen, ongeveer 5 % lichaamsvet verdwenen en in totaal al 3kg vermagerd met verschil van een 15 cm kwijt rond de taille... En... nóg energieker dan er voor. Alles kost terug wat minder moeite nu 😅 Dank je wel voor de inzichten! Ik pas alweer in kledij van 4 jaar geleden!!! Ik veronderstelde dat je het fijn zou vinden om te lezen welke veranderingen je teweeg gebracht hebt. Positieve groetjes Diane V. L

 • De slank groep heeft zich van de start tot het einde compleet gegeven (sporten, mekaar motiveren, …) maar dit had nooit gerealiseerd kunnen worden zonder Sonja en haar team! De cursus gaat over afslanken & een gezonde levensstijl maar behandelt in wezen véél meer dan dat! In ons jachtige leven van tegenwoordig met veel stress e.d. gaan we vaak niet meer gezond leven! Deze cursus biedt ook inzichten in het “leven” (lezen, genieten, …) en leert je opnieuw genieten van kleine dingen. Deze 8 weken “opleiding” onderscheidt zich van andere; en dit vooral door de coaching (mentaal) & de dynamiek/power van de begeleiding! Het is een aanrader voor iedereen want de skills zijn toepasbaar op het alledaagse leven i/h algemeen. DUS DANK AAN SONJA

 • Na acht weken Synergie je slank slank cursus voel ik me als herboren: gedaan met diëten, chagrijnig zijn, boos zijn op mezelf en de hele wereld, want iedereen valt af en ik heb het karakter niet om het vol te houden. Na 25 jaar diëten zag ik het echt niet meer zitten. Dat ligt allemaal achter mij: tijdens de afgelopen 8 weken heb ik veel geleerd over mezelf, over mijn eetgewoonten en leefpatroon én weet ik waarom ik van diëten alleen maar dikker werd. En dat niet alleen. Ik kan nu terug eten, veel meer dan ik ooit had durven dromen, ik geniet van mijn maaltijden, voel me niet meer schuldig wanneer ik iets “verboden” eet en toch ben ik 8 kg kwijtgespeeld en ettelijke centimeters rond de benen, armen, taille en heupen. Eigenlijk is het heel eenvoudig, simpelweg een kwestie van je prioriteiten stellen en enkele gulden richtlijnen volgen. Dit betekent niet dat ik het van de eerste keer doorhad, of dat het gemakkelijk is. Ik had ook mijn zwakke momenten, maar de steun van Sonja, Marina en Marc en de groep slank cursisten helpen je erdoor. Waarschijnlijk zal ik nog wel zwakke momenten hebben, maar ik heb geleerd er mee om te gaan. Het belangrijkste voor mij is waarschijnlijk dat ik anders heb leren denken over mezelf en over de mensen rondom mij. Mijn naaste omgeving zegt snelt: ’dat is niks voor u, je moet daar geen geld in steken, want je houdt dat toch niet vol.’ Ik zal hen van het tegendeel moeten overtuigen, niet voor hen, maar wel voor mezelf. Ik alleen kan werken aan mijn lichamelijke toestand en voor mij is het keerpunt gekomen. Ik heb nog een lange weg af te leggen, veel kilo’s kwijt te geraken, maar in tegenstelling tot vorige afslankpogingen heb ik nu niet het gevoel dat de weg oneindig lang is. Ik heb een doel voor ogen, weet heel goed waar ik naartoe wil en ik ben ervan overtuigd dat het op deze manier wel kan lukken. Ik ben veel vinniger, krijg veel meer werk gedaan op korte tijd, slaap beter, ben gelukkiger en heb leuke mensen ontmoet. Ik weet dat ik er niet alleen voor sta en ook al zijn de 8 weken om, ik heb niet de indruk van: ’ je hebt de cursus gevolgd, nu moet je het alleen zien te doen.’ Bedankt Sonja, Marina en Marc de andere slank cursisten. Met jullie steun geraak ik er vast en zeker. Christel H

 • Dat gezond eten en beweging belangrijk zijn, dat wisten we. Maar de grootste toegevoegde waarde zijn de INZICHTEN, het neutraal coachen, zowel inzicht in het functioneren van je UNIEK lichaam, als positieve gedachten aanleren, de noodzakelijke MIND FOOD als basis voor VOLHOUD enthousiasme. Niemand kan ons hiervoor beter enthousiasmeren dan Sonja; zij was gedurende 8 weken ons voorbeeld, met haar energie en uitstraling, een dikke proficiat Sonja, doe zo verder om nog meer mensen op het pad te zetten van een gezonde levensstijl voor de rest van hun leven. Wij zijn fan geworden van de slank cursus, en zullen het ook voortvertellen. Philemon R

 • Fantastisch! 4 kilo’s minder en een verbeterde conditie, en voor mij heel belangrijk een gelukkig gevoel! Proficiat aan onze geweldige coach Sonja! Die ons door alles ups en downs haalde en op alle momenten tijd voor ons had! Aan de fitnessinstructeur Marina en Marc als top lesgver. Het Synergie je slank programma is een prachtig samengaan tussen inzicht in verband met afslanken, bewegen, het bereiken van andere doelen, en het “wellness” doel: je daarbij een leven lang goed te voelen. Door ons doel te visualiseren, strategieën toe te passen en nieuwe patronen in ons leven in te passen, krijgen we andere lichaamsvorm en voelen we ons beter!. De formule van de supportclub is heel belangrijk om in de toekomst steeds de draad weer op te nemen. Opvolging is zeer belangrijk. Een aanrader voor iedereen! Chris VK

 • Dag Sonja Langs deze weg wil ik je bedanken voor dit baanbrekend werk . Ik ben zo dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen, ik leef terug, ik durf terug dromen,… Het valt me op dat je cursus met zeer veel dingen zijn onderbouwd en dat maakt u ook zo sterk. Ik heb besloten om mijn verleden een plek te geven, en niet langer te gebruiken als excuus maar als motivatie om op mijn manier iets bij te brengen aan de maatschappij Het zal wel nog helder worden hoe zich dat zal manifesteren, maar dat is wat ik wil. Dat alles niet voor niets is geweest, Ik kijk er naar uit om verder contact te hebben op tal van u avonden, Voor mij ben je mijn rolmodel, van uitstraling, passie voor u job, gedrevenheid, een echte vrouw dus. Ik heb jaren overleefd, en ik voel dat ik nu pas zal beginnen leven, en het mooiste nog moe komen, Dus een oprechte dank. Dank dat je durft met uw mening naar buiten te komen, dat vind ik schitterend. Wat je geeft en de prijs dat je vraagt, das zeker zijn geld waard, voor mij was het alvast een goede investering En ik ben benieuwd wat je ons nog zal brengen, Stefanie

 • Meteen bij het begin van het programma had ik resultaten waardoor ik blij en tevreden was. Naarmate de weken vorderden werd ik een gelukkig iemand, want vanuit de omgeving ontving je signalen waaruit bleek dat je inderdaad er veel beter ging uitzien. De dag van vandaag ben ik een trotse, fiere man. Ik voel me mentaal inderdaad veel sterker. Ik heb leren neen zeggen tegen anderen, maar ook tegen mezelf. Op mijn weg die ik tijdens mijn leven bewandelen heb ik U ontmoet, Sonja. Bewust ben ik dit pad opgegaan. Ik ben er nog lang niet en een eindstation is dit ook niet, want deze weg zal ik levenslang afleggen. Ik weet wel dat ik nooit van deze weg zal afdwalen. Waar ik ook ga of waar ik ook ben, altijd zal U, Sonja Kimpen, in mijn gedachten zijn. Ik wil u vanuit het diepst van mijn hart bedanken. Patrick

 • Het belangrijkste voor mij zijn de inzichten die ik gekregen heb. Bewegen op zich, deed ik al met plezier en zal ik ook zeker met plezier blijven doen. De “knowhow” heb ik er bij gekregen. En om eerlijk te zijn, zijn dit niet gewoon 8 weken Synergie Je slank & Fit cursus geweest. De geest is gestimuleerd, de moed is eindelijk bijéén geraapt en dankzij de energie, de positieve all-in motivaties en de les doelencoaching, ga ik nu de eerste stappen zetten voor mijn nieuwe doel, een nieuw begin … Dank u wel ! Toch ook niet onbelangrijk: mijn conditie is er zeker op vooruit gegaan.

 • Letterlijk ondervonden wat telkens “opnieuw” beginnen is. Dat is ook het mooie ervan, je bent zelf verantwoordelijk dat je jezelf een kans blijft geven… Emoties spelen een grote rol in je fitgevoel. Het is een 8 weken cursus die je zowel op lichamelijke als geestelijk vlak veel bijbrengt. Elke sessie geeft een boodschap mee: gezond leven … Toch châpeau voor Sonja die deze 8 weken ons allen heeft blijven motiveren en bijstaan in grappige en minder grappige momenten MAAR ons toch steeds terug op het goede spoor zetten! DANK JE SYNERGIE !! Ik heb me hierbij wel voorgenomen dat ik toch wel mezelf moet soigneren.

 • Ik voel me slank, gezond, fitter, beter humeur, slaap goed nu, enz… Na bloedonderzoek bij de dokter was alles zeer positief en mijn cholesterol was nog nooit zo goed geweest. Ik voel mijzelf stralen ! Carina

 • Ik voel me beter dan ooit: mijn humeur is fantastisch. Ik voel me alsof ik alles aankan, bijna euforisch. ”Vervelende werkjes” gaan me nu veel beter af. Deze week heb ik reeds dingen gedaan, die reeds lange tijd lagen te wachten. Mijn gewichtsproblemen houd ik onder controle door een wekelijkse beurt bij de osteopaat. De complimentjes van anderen geven me extra steun om hiermee door te zetten. De dagelijkse glaasjes wijn laten, vallen me het zwaarst, maar die gun ik mezelf onder vrienden of familie

Nu is het aan jou! Je kunt elke dag starten met het programma! Je onmiddellijke daadkracht wordt beloond. Stuur een mailtje naar Sonja.kimpen@synergie.be "IK WIL NU SJS FIT STARTEN" Wij belonen jouw daadkracht!

Ga voor een bruisend leven vol energie!