Laat je lijf niet in lockdown gaan

dankzij onze online videotrainingen!

COVID-19 mag de wereld dan muurvast in een wurggreep houden...dat wil niet zeggen dat we ons lijf in de wachtkamer moeten laten zitten. Integendeel!

Samen met Team Synergie lanceert de Sonja Kimpen Academie een actieve digitale Challenge, die ervoor zal zorgen dat we samen (CO-) in onze beste vorm geraken (-FIT) ondanks de aanhoudende coronacrisis.Hoe zit deze Challenge in elkaar?

Bewegingswetenschapper Marc De Jonck schotelt je 8 zeer gevarieerde, kant-en-klare 'FULL BODY WORKOUT'-videotrainingen voor. 

Hij loodst je in elke sessie deskundig door een resem huiskamerveilige oefeningen (geen voorkennis vereist!) die zowel je spiergroepen als je energieniveaus zullen prikkelen. Uiteraard horen daar ook een streepje muziek en de nodige motiverende aanmoedigingen bij.


Elke training bestaat uit 5 delen:

een opwarming met hart- en longenstimulatie,
verstevigende oefeningen voor bovenlichaam,
verstevigende oefeningen voor
onderlichaam,
grondoefeningen,
een deugddoende stretching.

Bovendien is elke videoles didactisch opgebouwd en dus gemakkelijk te volgen door iedereen.

Het resultaat? Een blij en tevreden lichaam + een heerlijke "ik heb het gedaan”-mindset!

De Full Body Workouts blijven trouwens allemaal mooi beschikbaar in onze online omgeving. Je kan ze tot 12 november 2021 herbekijken. Zo willen we jou stimuleren om - ondanks alles - toch goed voor jezelf te zorgen.

Je oefent wanneer het voor jou uitkomt of maakt er een mooi gezinsmoment van, zalig!

Samen fit blijven in lockdowntijden, is dat geen prachtig vooruitzicht?

Het beste moment om te starten is NU!

Voor de promoprijs van €49 heb je 7/7 en 24/24 toegang tot alle lessen en extra's van deze Challenge t.e.m. 12/11/2021!

What else?

Bij de Sonja Kimpen Academie en Studio Synergie doen we niets liever dan jou te verwennen met energieke extra's. In de prijs van €49 zitten dan ook volgende bonussen inbegrepen:

  • Een handige COFIT-21 CHALLENGE SUCCESLIJST: omdat monitoring een goede strategie is om je focus te houden en te leren een commitment aan jezelf na te komen.

  • Een relaxerende STRETCH-SESSIE: op de golven van heerlijke zen-muziek leer je je lichaam te stretchen en te ontspannen in 3 minuten. Zo kan je - ook tussendoor op je werk of thuis - dat instant relax-gevoel meteen ervaren! Beschikbaar vanaf 30 november 2020.

  • Krachtige FOCUS SPEED WORKOUTS: Sonja Kimpen geeft je een resem korte focusoefeningen voor 1 specifieke spiergroep (billen, benen, buik, armen, schouders of rug). Zo kan je jouw 'probleem'-zones extra targeten met een deugddoende portie fysieke aandacht. Beschikbaar vanaf 30 november 2020.

  • Aanstekelijke BODYSTART-lessen die jou - als beginneling - begeleiden bij je eerste stappen in de wondere work-outwereld. Zo kan je je op eigen tempo inwerken.

  • Ben je toch op zoek naar meer? Naar dat 'samen sporten'-gevoel misschien? Dan is ons aanvullende 'COFIT Plus'-abonnement precies wat je zoekt! Daarin bieden we wekelijkse LIVE-lessen aan: nog meer samenhorigheid en motivatie. Vraag ons hier gerust meer info over.

Je COFIT-21 Coaches

Bewegingswetenschapper

Marc De Jonck

Marc is een man van rechttoe rechtaan. Al meer dan 35 jaar begeestert hij op professioneel niveau mensen om via beweging en bewustwording het beste uit zichzelf te halen; en dat in zijn typische nuchtere no-nonsense-stijl. Want de lat kan toch altijd wat hoger dan je zelf in gedachten had. Zijn opleiding als Master in de Bewegingswetenschappen, aangevuld met een zeer rijke onderwijservaring, is voor hem een onuitputtelijke inspiratiebron om telkens op een verrassende en creatieve manier mensen te boeien. *UPDATE JANUARI 2021: Momenteel concentreert Marc zich volop op zijn revalidatie. Van zodra die afgerond is (duimen maar!), vervoegd hij uiteraard meteen opnieuw ons team.

Bewegingswetenschapper

Sonja Kimpen

Mensen een energieke levensstijl bijbrengen was al heel vroeg haar passie. Na haar Masteropleiding in de Bewegingswetenschappen heeft ze decennialang deze passie inhoudelijk uitgebouwd. Wetenschappelijke inzichten in diverse domeinen volgt ze tot op heden op de voet. Sonja is wetenschappelijk medewerker aan de VUB. Ze heeft een zeer brede expertise die garant staat voor een synergetische totaalaanpak mét resultaat. Een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar maken: dàt is haar doel!

3, 2, 1...GO!

De COFIT-21 Challenge houdt je fit, want fit zijn = het beste vaccin om je weerstand te boosten. Wij willen iedereen gezond door de coronaperiode loodsen. Vandaar de promoprijs van €49 voor dit hele lessenpakket!