Je lichaam is blij met elke portie beweging.

PILATES met Marc Werkt volledig op de balans-herstel in het lichaam. Dit wil zeggen de spieren stretchen die moeten rekken en het verstevigen van de spieren die meestal door slechte houdingen en eenzijdige bewegingen verkort zijn. Het resultaat is een balans gevoel in je lichaam en een mooie houding die je de dag lang kan handhaven. De les start met enkele vaste routines die je lichaam laten bewegen in alle vlakken, hoeken en amplitudo’s. Na deze opwarming voorziet elke les een variatie aan oefeningen voor het ganse lichaam. Oefenen op fijne muziek onder begeleiding van een ervaren docent die al jaren onderwijst geft je vetrouwen dat ook jouw lichaam elke dag progressie kan maken. Eenmalig 59 euro voor 8 lessen Pilates en een proverij van lessen Tabata, Full body en stretching plus 3 weken gratis het full option COFITPLUS BEWEEGPROGRAMMA. Daarenboven krijg je ook een zoomlink om de live vibe te krijgen! https://sonjakimpen.thinkific.com/courses/cofit-plus

 • Eenmalig 59 euro voor 8 lessen Pilates Plus 3 wekenn Gratis het Full option COFIT PLUS programma.. PLUS ZOOM LINK VOOR LIVE LESSEN.

 • Thuis oefenen: is je laptop, Ifoon of Ipad opzetten en je duikt rechtreeks in de pilates ONLINE STUDIO VAN SYNERGIE. Geen materiaal nodig, enkel je lichaam, een matje of een handdoek, waterflesjes ( die je als halter kan gebruiken) of fitness halters als gewichtje en een grote smile!

 • De winterperiode is dikwijls een reden van slabakken. Maar dat gezonde stemmetje in jezelf zal je alvast hebben aangemaand komaan actie! Voila comfortabeler kan het niet worden. De beste dag om te starten is nu!

 • Flexibele Tijdsindeling: Het online pilates programma biedt de flexibiliteit om op elk moment van de dag te oefenen.

 • Consistentie in Training: Het is gemakkelijker om een regelmatige trainingsroutine te handhaven met een online programma. Resultaten komen door regelmaat! Wij helpen je via jouw voorraadkast lessen en met een energieke LIVE vibe.

Het beste moment om jezelf een digitale pilates personal coach te gunnen...is NU!

PILATES BIJ JE THUIS! COMFORTABEL KIES ZELF JE MOMENTEN!

Enkele reacties van onze deelnemers:
 • Ik doe het samen met mijn dochter in onze pyama. 2X op de week  bij de open haard hoe gezellig kan het zijn.  


 • Niet meer de deur uit "moeten" is voor mij belangrijk. Zeker in de winter. Via deze online lessen blijf ik toch aandacht geven aan mijn lichaam. DANK JE 


 • Dit had ik nodig! Ik volg het gedachtengoed van Sonja al jaren enkel dat bewegen komt er maar niet van. Dit is op mijn maat. Thuis op de uren die voor mij uitkomen  en mijn tempo.  Eerlijk, soms doe ik maar een halve les  maar dan zeg ik tegen me zelf dat is de helft meer dan niets :-)

JE PILATES COACH

Bewegingswetenschapper

Marc De Jonck

Marc is een man van rechttoe rechtaan. Al meer dan 35 jaar begeestert hij op professioneel niveau mensen om via beweging en bewustwording het beste uit zichzelf te halen; en dat in zijn typische nuchtere no-nonsense-stijl. Want de lat kan toch altijd wat hoger dan je zelf in gedachten had. Zijn opleiding als Master in de Bewegingswetenschappen, aangevuld met een zeer rijke onderwijservaring, is voor hem een onuitputtelijke inspiratiebron om telkens op een verrassende en creatieve manier mensen te boeien.

Eenmalig 59 euro voor 8 lessen Pilates Plus 3 wekenn Gratis het Full option COFIT PLUS programma. Plus zoomlink..

5 redenen om je lente fit te maken met pilates:

 • Verbeterde flexibiliteit: Na de winterperiode kan het lichaam stijf en stram aanvoelen. Pilates helpt bij het verbeteren van de flexibiliteit door middel van gecontroleerde bewegingen en stretching, waardoor je je soepeler en vrijer kunt bewegen.

 • Versterking van de core spieren: Pilates richt zich op het versterken van de core-spieren: buikspieren, rugspieren en bekkenbodemspieren. Een sterke kern zorgt voor een betere lichaamshouding, stabiliteit en helpt bij het voorkomen van rugklachten.

 • Stressvermindering: De lente is vaak een periode van vernieuwing en groei, maar kan ook gepaard gaan met stress door bijvoorbeeld veranderingen in routine. Pilates biedt een uitstekende manier om stress te verminderen door middel van geconcentreerde ademhaling en mindfulness tijdens de oefeningen.

 • Verbeterde lichaamsbewustzijn: Pilates moedigt een bewuste verbinding tussen lichaam en geest aan. Door je bewust te worden van je lichaamshouding, ademhaling en bewegingen tijdens de Pilates-oefeningen, ontwikkel je een beter lichaamsbewustzijn.

 • Voorbereiding op activiteiten in de zomer: Of het nu gaat om tuinieren, wandelen, fietsen of andere buitenactiviteiten, Pilates zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de zomerse activiteiten zonder blessures of vermoeidheid.

3, 2, 1...GO!

De lente door met een lichaam in balans. 8 lessen PILATES. Onbeperkte toegang tot 21 juni 24.