Er komt altijd een moment dat je die suiker niet meer in je lijf wil!

Met het STERKER DAN SUIKER Succes Systeem van Sonja Kimpen. 21 videotrainingen om voor de rest van je leven onthecht te zijn van suiker. Dwz je kunt nog van suiker in een kleine dosis genieten maar het "suiker-moeten" is weg. Dat scheelt een pak voor je energie, je gezondheid en ook de kilo's!Blijvend afkicken van suiker is een geweldig cadeau voor jezelf want het is niet fijn als je voelt dat suiker je leven beheerst! Voor slechts 297 euro leer jij dé complete strategie om van suikervrij, naar suikeralert en daarna voor de rest van je leven naar een suikerbewust leven te gaan. Ik garandeer je, geen enkele vraag of frustratie blijft er in je geest rond dwarrelen. Zo ben jij voor de rest van je leven STERKER DAN SUIKER

Watch Intro Video

Video

Verslaaf jezelf aan een gezonde levensstijl!

Krijg onmiddellijk toegang tot deze baanbrekende online video training.

Het STERKER DAN SUIKER SUCCES SYSTEEM is een video coaching programma, dat ik speciaal voor jou ontwikkeld heb, om je voor eens en altijd af te helpen van jouw drang naar suiker. Het doel is om jou te verslaven aan een gezonde en energieke levensstijl. Deze online videocursus bestaat uit 7 modules, 24 videotrainingen en 21 wetenschappelijk onderbouwde strategieën om jou stap voor stap te begeleiden naar een wereld vol energie en minder suiker. Geen beter moment om aan deze cursus te beginnen dan NU...want verslaafd zijn aan suiker heeft macht over je hersenen en verhindert dat jij je doen en laten kan kiezen. Dat conflict lossen we voor altijd op. De cursus loopt nu ongeveer 2 jaar online scrol naar beneden om de verhalen van blije deelnemers te lezen.

Hoe werkt dit online programma?

Watch Intro Video

Bekijk de video

Arne legt je uit hoe het online programma werkt

Je bent hier voor een reden

 • Eet je meer suiker dan je wil en weet je niet hoe te stoppen?

 • Worstel je met vele energiedips doorheen de dag die je oplost met suiker?

 • Voel je je vaak gefrustreerd, zwak en machteloos omdat het je niet lukt om sterker te zijn dan een koeken, chocolade of wijn?

 • Eet jij suiker om jezelf beter te voelen, om troost te zoeken?

 • Voel je je slecht en schuldig nadat je zoetigheid hebt gegeten ?

 • Denk je aan suiker, ook wanneer je geen honger hebt ?

 • Vind je het moeilijk om de dag door te komen zonder frisdrank, energiedrank of suiker in je koffie?

 • Zeg jij in de ochtend “ik eet vandaag geen snoep” en voel je je ’s avonds waardeloos omdat je alweer een pak koeken en een ganse reep chocolade ophebt?

Klaar om voorgoed STERKER DAN SUIKER te worden?

Het online video succes-systeem van Sonja Kimpen helpt je op weg...en dat momenteel aan zomers post-lockdowntarief!

Teveel suiker heeft schadelijke gevolgen

 • Extreme moeheid voor lichaam en brein

 • Een hormonencircus waar je horendol van wordt

 • Uitputting van je organen

 • Emotionele labiliteit

 • Snelle irritatie, kwaadheid

 • Een nerveus en onrustig gevoel

 • Verlangen naar suikershots

 • Depressieve gevoelens

 • Een gevecht tegen jezelf

Ben je helemaal klaar met dat hunkeren naar zoetigheid?

 • Ben je het kotsbeu jezelf de schuld te geven voor die suikeraanvallen?

 • Wil je af van die dwanggedachten rond suiker?

 • Wil je niet langer toegeven aan die suikerdrang?

 • Wil je het goede voorbeeld zijn voor je kinderen?

 • Heb je het gehad met jezelf en jouw lichaam uit te putten?

 • Wil je een leven zonder tergende energiedips?

 • Weet je dat er meer potentieel in jou zit, maar weet je niet waar te beginnen om dit waar te maken?

 • Ben je constant aan het worstelen met jouw gewicht en jouw eetgewoontes?

Krijg opnieuw controle over jouw energie en vitaliteit

Ervaar de heilzame effecten van een leven STERKER DAN SUIKER!

 • Word wakker met bakken energie en blijf die energie heel de dag en avond voelen

 • Voel hoe die hoofdpijn verdwijnt

 • Blijf heel lang geconcentreerd werken met een goede focus

 • Voel hoe je zelfrespect en zelfvertrouwen stap voor stap groeit.

 • Geniet ervan hoe je huid zuiverder en egaler wordt

 • Ervaar het plezier van geen strijd meer te voeren met het zoet dat je pad kruist

Ontdek het Sterker Dan Suiker Succes Systeem

En bye bye... drang naar suiker.

Je bent niet alleen. Ik wil dat je dat weet.

Ook ik heb in het verleden honderden keren ( zonder inzicht en kennis) geprobeerd om suiker te overwinnen. Zonder succes. Ik heb mezelf zo vaak mishandeld met dat vreselijke stemmetje in mijn hoofd. Toen ik ouder werd, werd dat stemmetje luider en sterker. Ik hoorde het elke dag. Het stopte NOOIT. Die afschuwelijke stem in mijn hoofd bleef maar kwebbelen, haalde mij naar beneden en maakte dat ik mij minderwaardig voelde. Dat gepieker hield mij gegijzeld. Jarenlang heb ik doorgebracht in een zelfgecreëerde hel en had ik nul zelfrespect. Doordat ik al honderden gefaalde pogingen had gedaan om te stoppen, geloofde ik rotsvast dat ik het niet in mij had ooit sterker dan suiker te worden. NU weet ik dat ik gewoon onwetend was. Ik wist niet wat suiker deed met mijn bloed, mijn hormonen en mijn karakter. Nu wel en is het ook doorheen de jaren wetenschappelijk onderbouwd. daarom zal de strategie ook voor jou werken zoals het voor duizenden voorgangers werkte.

Die vreselijke drang is niet jouw schuld.

Je hebt simpelweg nooit de juiste tools gekregen om sterker te worden dan suiker. Vroeger dacht ik dat ik met wilskracht mijn slechte suikergewoontes zou kunnen overwinnen. Maar dat klopt niet. Ik wist toen nog niet hoe je de lichamelijke afhankelijkheid kon neutraliseren en wist evenmin dat wilskracht per definitie niet werkt op lange termijn.

Met het Sterker Dan Suiker Succes Systeem gaan we samen aan de slag.

Met deze online cursus verwerf je inzichten en strategieën om voor eens en altijd vrij te zijn van suiker. In dit programma zit alles gebundeld in een krachtige methodiek van wat ik na jarenlang onderzoek en coaching heb ontwikkeld. Al meer dan 30 jaar coach ik mensen naar een energieke en gezonde levensstijl. Wat doet suiker met je, hoe komt het toch dat het zo moeilijk is om eraan te weerstaan ? Je krijgt inzicht op deze vragen, maar nog belangrijker, ik toon je de code waarmee je deze drang kan kraken. Met het Sterker Dan Suiker Succes Systeem programma herschrijven we gewoon je eigen suikerdrang verhaal. Je krijgt grip op waarom zoet een magische aantrekkingskracht heeft op jou en hoe je dat kan oplossen. Voor altijd. Ik gids je op een prettige manier, zonder ‘moeten’ en ‘niet mogen’ naar een energieker en beter leven. Een leven waar jij blij mee bent omdat je deze keer wél de beloftes aan jezelf nakomt. Dat geeft kracht, zelfrespect en zelfvertrouwen.

Met het Sterker Dan Suiker Succes Systeem krijg jij een leven met bruisende energie.

Met een nieuwe mindset kan je voortaan op een gecontroleerde en positieve manier genieten van zoetigheid. Omdat je sterker bent dan suiker, ben je verlost van de suikerdrang en kan je in alle vrijheid genieten. Je leert nieuwe strategieën die je onmiddellijk kan toepassen. Er is geen strijd en oorlog meer in je hoofd (die je meestal verliest). Er zijn nieuwe gedachten die helpen om je doel te halen.

Al na een week heb je effect. Het mysterie rond suiker wordt zo klaar als een klontje !

Blijvend resultaat! Dat beloof ik je. Na een week ervaar je al hoe zalig het is als je lichaam afkickt van suiker. Je zal het ook snel merken aan je huid, betere slaap, glanzend haar, sterkere nagels, stabiel humeur, minder kilo’s en natuurlijk pakken energie. Heel snel voel je dat je geen ongezonde suiker meer wil of nodig hebt. En dit terwijl je ‘vroeger’ zo vaak naar suiker greep voor wat troost, of voor een snelle energiekick, die een half uur later een diepe dip gaf. Natuurlijk moet suiker niet uit je leven gebannen worden. Het is fijn om tijdens een feest te genieten van een ijsje of een taartje. Maar het is niet meer dat dwingende gevoel dat je chocolade MOET hebben. Tijdens het online programma krijg jij een suikerbewust brein en dat zorgt ervoor dat je vanzelf stopt met suiker. Omdat jij dat wil. Het is niet langer een eindeloze drang naar meer en meer en nog en nog.

Het is leuk als deelnemers over hun resultaten vertellen!

 “Beste Sonja   

Wat gaat de tijd snel! Bijna 1 jaar sinds het begin van mijn Sterker Dan Suiker parcours. Graag wil ik even terugblikken op mijn weg van het afgelopen jaar.   Het besef dat ik mijn levensstijl moest veranderen was enorm. Ik at veel suikers en vetten, en dronk zo goed als geen water, enkel ice tea en andere frisdranken. Mijn energiepeil was laag en mijn mentale weerstand ook.   Jouw video’s van Sterker Dan Suiker hebben mijn ogen geopend. Ik wist eindelijk hoe die carrousel in elkaar zat en ik kreeg veel moed om een switch te maken.   Die switch maken was nodig, dat wist ik, en ondanks dat ik zo graag een gezonde levensstijl wou, ben ik enkele keren gevallen. Zoals voorspeld. Máár, omdat jij me geleerd heb hoe ik telkens opnieuw kan opstaan, bleef ik de goede richting uitgaan. Want dat is het grote verschil met vroeger. Wanneer ik vroeger viel, bleef ik liggen. En nu weet ik hoe ik opnieuw kan opstaan.   Het afgelopen jaar heeft het Sterker Dan Suiker programma mij veel stabiliteit gebracht. En die stabiliteit en gemoedsrust heeft me geholpen om mijn energie aan de juiste dingen te kunnen toewijzen. Zo ben ik beginnen joggen en loop ik op 10 oktober de 10 Miles mee in Antwerpen. Ook ben ik beginnen tennissen en ga ik wekelijks fitnessen. Allemaal zaken die nooit zouden lukken zonder de tonnen energie die ik nu ontwikkel.   Koken en eten zijn drastisch veranderd. Ik wandel veel bewuster door de supermarkt en mijn cravings naar zoet en vet zijn onder controle. Eigenlijk heb ik nieuwe cravings ontwikkeld. Zo voelt het op restaurant niet goed aan wanneer ik moet zoeken naar groenten in mijn gerecht, en kan ik snakken naar een stuk fruit en water wanneer het warm is i.p.v. naar frisdrank.   Een mooie kers op de taart is mijn aanstaande huwelijk van 25 september waar ik dankzij jouw parcours kan stralen.   En het is van ondergeschikt belang, maar toch wel het vermelden waard: de verdwenen kilo’s. Ik woog aan de start van het programma 106 kg. Vandaag weeg ik 73 kg. Dat is een verschil van 33 kg! Daarom een welgemeende, dikke merci om mij te begeleiden naar een gezonde levensstijl! Ik zal nooit vergeten dat ik dankzij jouw expertise en begeleiding heb kunnen realiseren.   Binnenkort ga ik me inschrijven voor de verlenging van het traject.   

Vriendelijke groeten, Thijs Van Dijck"


Krijg controle over jouw lichaam!

En vind de energie om je doelen en dromen waar te maken.

Hoe de cursus werkt:

Het SDS Succes Systeem is een stap-voor-stap coaching traject met videotrainingen, alsof jij en ik in dezelfde ruimte zitten.

 • Maak de klik dankzij dynamische videotrainingen

  De videotrainingen zorgen ervoor dat jij snel de 'klik' maakt. Eens de klik gemaakt is, gaat de rest vanzelf. Elke videotraining is voorzien van uitgekiende visuele beelden zodat je hersenen de nieuwe informatie beter kunnen opslaan. je kunt ze gedurende een jaar zoveel herbeluisteren en bekijken dat jij noodzakelijk acht! De ex cursisten getuigen dat je bij het herbeluisteren steeds nieuwe dingen zal horen omdat je dag na dag groeit in jouw suikerbewuste leven.

 • Bekijk de videotrainingen waar en wanneer je maar wilt

  Eenmaal je voor de cursus bent ingeschreven, krijg je 1 jaar lang onbeperkt toegang tot het Sterker Dan Suiker Succes Systeem. Inclusief alle toekomstige updates. Tevens kan je 18 vragensessies beluisteren met live cursisten dit werkt bijzonder motiverend.

 • 21 wetenschappelijk onderbouwde strategieën

  Strategieën is wat je nodig hebt. enkel zo kan je je eigen gedachten en gevoelens managen. De strategieën zijn gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring als coach en het hapklaar maken van de laatste baanbrekende studies.

 • Dé bestseller "Sterker dan suiker" Méér dan 100.000 expl. verkocht digitaal in je platform.

  Elk medium heeft zijn kracht en zijn effect! Videotrainingen, checklist, zuiveringsplan, recepten, mails, vragenuurtjes en de bestseller als E-Book.

 • Elke vraag moet opgelost zijn! Daar sta ik voor garant!

  Naast de cursus heb je ook toegang tot 18 vragenuurtjes live opgenomen met collega energiefans die me vragen stellen. Dit is zeer insipreerend en zo voel je ook dat je er niet alleen voor staat. Daarenboven heb jij nog een specifieke vraag i.v.m. Sterker Dan Suiker die je niet terugvindt in de videocursus, de vragenuurtjes of het bijbehorende boek? Dan kan je mij persoonlijk mailen. Dat is mijn commitment: élke vraag moet opgelost zijn. Zodat jij geen energielekken meer hebt door twijfels, frustraties of onopgeloste vragen. Wil jij graag gratis een Live zoom coaching dat kan ook. Het is bewezen: élke vraag die een coachee heeft is ook interessant voor de andere coachees. Dus help ook anderen door de beste hulp voor jezelf in te roepen. We doen een live zoom call andere cursisten luisteren mee en delen ook hun eventuele ervaringen. Zo komt coaching rechtstreeks binnen in je hart en neem jij terug gemotiveerde actie!

 • Kies je eigen tempo

  Bekijk je één videotraining per week, of ga je er liever in één ruk door? Jij kiest! Bovendien zijn de trainingen zo gemaakt dat ze ideaal zijn om te beluisteren tijdens het stappen, koken, stofzuigen, fietsen… !

Het Sterker Dan Suiker Succes Systeem Overzicht

 • 2

  2. De Succes Start: Organisatie is de start van alles

  • Welkom Succes Start

  • 2.1 Organiseer je huis

  • 2.2 Organiseer je mindset

  • 2.3 Organiseer je huis suikerclean

  • 2.4 Organiseer je vrij van twijfels

  • 2.5 Het geheim van gedisciplineerde mensen

  • Extra E-book Bestseller Sterker Dan Suiker

 • 3

  3. Alles start in de winkel

  • 3.1 Voeding anders bekeken

  • 3.2 Leer denken vanuit je lichaam

 • 4

  4. De Suikervrije Fase

  • 4.1 Gedachten zijn krachten

  • 4.2 De kracht van voeding

  • Hulpmiddel 1: Regelmaat

  • Hulpmiddel 2: Swingcarrousel

  • Hulpmiddel 3: Kleurencarrousel

  • Hulpmiddel 4: Train je tong

  • EXTRA: E-book: Feest en Vakantie en toch slank en fit blijven.

 • 5

  5. De Suikeralerte Fase

  • 5.1 Lange termijn mindset dankzij rituelen

  • 5.2 Je eerste snoepmoment

 • 6

  6. De Suikerbewuste Fase

  • 6.1 Het Sterker Dan Suiker Succes Systeem werkt nu voor jou

  • 6.2 Quick Check up: 21 strategieën

  • 6.3 Help ik heb een terugval!

 • 7

  7. Yes! Ik ben sterker dan suiker!

  • 7.1 Proficiat!

 • 8

  EXTRA: Jouw gezin

  • Jouw gezin sterker dan suiker

 • 9

  BONUS VIDEO'S

  • DE VREUGDE VAN FRUSTRATIE

  • STOP NAVELSTRAARDERIJ

  • Feesten en tóch slank blijven! Waarom je geen 3 kg kan bijkomen tussen kerst en nieuwjaar!

 • 10

  EXTRA BEWEEGCADEAUTJE!!!DOE MEE!

  • TEST JEZELF KEN JE AL DE BASISSTAPPEN?

  • BODY START 1 : 12 minuten

  • BODY START 2 12 minuten

 • 11

  NOG EXTRA BEWEEG-INSPIRATIE. OMDAT BEWEGEN PERFECT PAST IN HET STERKER DAN SUIKER PLAN

  • FULL BODY: TOTALY READY X-MAS

  • FULL BODY: SWING MET ONS MEE

  • PILATES

  • STRETCH & RELAX

  • POWER BBBB Beautifull world Slechts 5 min opwarming en extra veel POWER FOR THE BODY

  • POWER BBBB FUNKY WAY

 • 12

  VRAGENUURTJES: LIVE COACHING GEEFT DE BESTE VIBE VOOR SUCCES!

  • 1. Vragenuurtje okt BIORITME , ONTHECHTING VAN SUIKER EN VEEL MEER!

  • 2. Vragenuurtje nov VEEL GESTELDE VRAGEN

  • 3. Vragenuurtje 5 /5/2021 KANJE 3 KILOGRAM VERLIEZEN OP 1 WEEK?

  • 4. VRAGENUURTJE 16/6/2021 AAN WAT VERSPIL JIJ WILSKRACHT?

  • 5. VRAGENUURTJE 28 /7/2021 ZET EEN TERUGVAL OM IN EEN NUTTIGE TERUGVAL

  • 6. VRAGENUURTJE 28/8/2021 STOP DE ENERGIELEKKEN

  • 7. VRAGENUURTJE 20/09/2021 WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN WILSKRACHT, DISCIPLINE EN EEN MOEITELOZE LEVENSSTIJL

  • 8. VRAGENUURTJE 29/10/2021 PIJN EN FRUSTRATIES ZIJN DOORBRAAKMOMENTEN!

  • 9. VRAGENUURTJE 02/12/2021 BAAS OVER JE BREIN!

  • 10. SPECIAL VRAGENUURTJE 15/12/2021 FEESTEN EN TOCH FIT EN SLANK BLIJVEN!

  • 11. VRAGENUURTJE 05/01/2022 BACK ON TRACK NA DE FEESTDAGEN!

  • 12. VRAGENUURTJE 01/02/2022 STOP DE ZELFSABOTAGE!

  • 13. VRAGENUURTJE 05/03/2022 KRACHTMINDSETS

  • 14. SDS VRAGENUURTJE DE weegschaal paradox

  • 15. VRAGENUURTJE 28/4/2022 MOEDELOOSHEID OPLOSSEN!

  • 16. VRAGENUURTJE 25/05/2022 ANTWOORD OP TWEE VRAGEN

  • 17. VRAGENUURTJE ZERO VALKUILEN 365

  • 18. DE ZOMERRESET Moeiteloos gezond leven hoe doe je dat?

  • 19. PROGRESSIE = HAPPINESS (DEEL 1)

  • 20. MAAK ALTIJD PROGRESSIE IN HET LEVEN (DEEL 2)

  • 21. EXTRA Inspiratie dank zij podcast Mark Verhees

  • 22. EXTRA SPECIAL: HET ONTBIJT ALS RITUEEL

  • 23. PRE PASEN MINDSET

  • 24. VALKUILEN DIENEN OM OP TE LOSSEN!

  • NIEUW! ETEN ALS DECOMPRESSIE (onderaan de tekst is de audio te vinden)

  • 26. MEESTER OVER VERLEIDING DEEL 1

  • 27. MEESTER OVER VERLEIDING DEEL 2

Om de start van jouw STERKER DAN SUIKER leven kracht bij te zetten krijg je deze bonussen er gratis bij.

 • Hoe voorkom je suikerverslaving bij kinderen E-book + Feesten, vakantie en toch slank blijven E-book

  2 E- Books: 1.Een handleiding hoe je jouw gezin sterker dan suiker kan maken door suikerverslaving bij kinderen te voorkomen. En tenslotte krijg je nog een 2. Hoe slank en fit blijven tijdens de feestdagen?

 • Het 21 dagen E-recepten zuiveringsplan + 50 hap stap E-receptenboek voor de brooddoos

  Met het 21 dagen E-recepten zuiveringsplan krijg je inspiratie voor de lekkerste recepten aangereikt om je smaakpapillen te cultiveren. Daarnaast krijg je ook nog een inspirerend receptenboek om een feestmaal te maken van elke boterham.

 • 18 live opgenomen vragenuurtjes van de meest gestelde vragen die ook jouw zullen inspireren. Een live opgenomen vragenuurtje is een meerwaarde door de uitwisseling van energie van Sonja en cursisten. Je zult merken dat ze voor jou ook een extra troef van motivatie hebben. Laat de waardevolle inzichten van de videotrainingen nog beter bezinken dankzij de extra pdf's en checklists om optimaal je focus te houden. Deze Informatie staat meestal niet in de boeken maar zijn extra inzichten en strategieën. Zo krijg jij het beste uit Sonja's totale coachexpertise. Heb je toch een vraag, twijfel of frustratie dan mail je gewoon naar [email protected] en Sonja zal je met alle plezier antwoorden.

Mensen zijn lovend over het Sterker Dan Suiker Succes Systeem wegens:

 • Het gebruiksgemak: je kijkt en leert wanneer het jou uitkomt

 • Hapklare strategieën om voor de rest van je leven sterker dan suiker te zijn

 • De video's zijn zo gemaakt dat ze ideaal zijn om te beluisteren tijdens het stappen, koken, stofzuigen, fietsen,…

 • Het hoge succescijfer: reeds duizenden mensen zijn suikervrij dankzij Sonja Kimpen

 • De zorgvuldige ondersteuning: heb je een specifieke vraag i.v.m. Sterker Dan Suiker die je niet terugvindt in de videocursus, dan kan je Sonja persoonlijk mailen [email protected]

Reeds duizenden mensen werden STERKER DAN SUIKER.

Ik ben dankbaar voor de vele getuigenissen van mensen die zo blij zijn met de inzichten via mijn coachings en boeken. Deze videotraining is het beste van alles: de boeken, de coachmethodiek en daar bovenop dé gloednieuwe online mindset training. Op www.sonjakimpen.com vind je talloze getuigenissen van mensen die ik gecoacht heb. Ik laat je graag meegenieten van hun resultaten en vorderingen.

De pure Sonja!

Bianca

In deze online training krijg je echt de pure Sonja! Net alsof je een één op één coaching met haar doet. Ze staat er als een expert, maar ook als een vriendin die echt met je begaan is. Sonja spreekt met veel passie als expert en als ervaringsdeskundige. Soms heb ik het gevoel dat Sonja in mijn hoofd kan kijken... Ze weet immers hoe het voelt als de suiker sterker is dan jezelf, met een laag zelfbeeld tot gevolg. Na het volgen van deze online cursus ben ik opnieuw super gemotiveerd! En het is fijn te weten dat ik bij een moeilijk moment altijd kan teruggrijpen naar het juiste filmpje.

Wat een totaalpakket!

Kristien

Wat een totaalpakket! Je krijgt videotrainingen, het boek, de checklists, de inspiratierecepten, de vele tools en tricks. En als je dan nog vragen hebt, mag je Sonja zelfs mailen. En Sonja belt je ook op! Toen ik een dip had, stuurde ik haar een mail. En ze mailde me terug: wanneer past het u om te bellen! We hebben een half uur aan de lijn gehangen en ze hielp me er weer helemaal boven op. Het is niet enkel coaching online! Als je echt een probleem hebt, dan staat ze er. Of per mail of aan de telefoon. Te weten dat ze er echt voor haar coachees is, geeft een enorm vertrouwen. Het is ongelooflijk wat ze doet. Superstraffe madam!

Coaching waar ik écht iets aan heb!

Tom

Persoonlijk lees ik niet zo graag boeken. Ik krijg het veel liever uitgelegd. Dus toen Sonja met deze online cursus afkwam, was ik meteen enthousiast. Sonja heeft de gave om te coachen op een pragmatische manier waar ik écht iets aan heb. Ze vertelt anekdotes die blijven hangen. En zo biedt ze een kapstok waar ik steeds naar kan teruggrijpen. Dat is enorm handig. Bij mij op het werk gaat het elke dag over snoepen en vermageren en suiker. En nu heb ik Sonja haar tips en strategieën altijd binnen handbereik op gsm, tablet, laptop en pc.

Een grote aanrader!

Annick

Een grote aanrader! Ik had Sonja’s boeken al gelezen, maar ik vind deze online cursus een enorme meerwaarde. Waarom ? De inhoud van haar boek komt in deze cursus helemaal tot leven door de onnavolgbare manier waarop Sonja haar kennis met passie kan overdragen. Iedereen die ze al live aan het werk gezien heeft, zal dit kunnen bevestigen. Zelfs al heb je reeds een gezonde levensstijl en pas je al veel zaken toe, na het volgen van deze cursus word je enerzijds bevestigd in wat je al goed doet, maar komen ook de punten die wat naar de achtergrond waren geraakt (want die zijn er uiteraard altijd) weer terug naar boven, wat een stimulans is om ermee door te gaan of te hervatten. Met andere woorden : een echte BOOST ! De cursus is zo goed onderbouwd, het kan bijna niet anders dan mensen overtuigen om gezonder te gaan leven.

Een geschenk op het juiste moment!

Brigitte

Ik heb het online programma gretig doorgenomen. Het was een super-boost. Ik heb in het verleden al seminaries van Sonja bijgewoond en ik leef dus al in een vrij gezonde levensstijl. Maar met de Corona tijden was de suiker terug iets sterker aan het worden dan mezelf. Dus deze training kwam als een geschenk op het juiste moment! :-) Ondertussen ben ik volledig terug on track dankzij de opfrissing van de strategieën en de positieve kracht van Sonja haar sessies. Ik ben weer sterker dan suiker en daarbovenop voel en straal ik weer vitaliteit uit! Mijn lichaam tevreden, mijn geest ook en ik vooral! :-):-)

Het heeft mijn leven veranderd!

Steven

Sonja, Ik heb de cursus gevolgd. En misschien herinner je je nog dat ik de meest sceptische persoon was. Maar naarmate de weken vorderden, geraakte ik helemaal in de ban van je begeesterende manier van lesgeven maar ook van mijn eigen lichaam. Wat ik vooral niet kon geloven, was dat het zo simpel zou zijn en dat ook mijn lichaam zin heeft in gezonde voeding. Ik vond het aanvankelijk maar wat marketingtaal. Frisdrank komt het huis nu niet meer binnen en ik denk na voordat er iets in mijn mond gaat. Een kleine moeite voor de energie en de uitstraling die ik nu heb. Het heeft mijn leven veranderd. Mijn kinderen zijn blij dat ik met hen voetbal en mijn vrouw is tevreden met mijn strakke lichaam. Ze is ook in haar nopjes dat ze eindelijk respect krijgt voor haar liefdevolle kookkunsten. Sonja, je heb er twee fans bij!

Mijn dank is groter dan ik het kan uitdrukken

Annouck

Bedankt om de beste coach te zijn die ook heb gehad om mijn gezonde dromen te realiseren. Vele kilo’s eraf, zoveel extra energie en ik wéét hoe ik dat resultaat kan houden. Ik blijf je vragenuurtjes volgen want ze geven me een boost. Mijn dank is groter dan ik het kan uitdrukken. Ik stuur je mijn warmste knuffel, Met veel liefs, Annouck

Sport heeft nu een vaste plaats gekregen!

Hedwig

Ik heb sinds ik met “Sterker dan Suiker” ben begonnen een veel bewustere leefstijl. En ik eet mijn emoties dus niet meer weg. En hoewel het verschrikkelijk moeilijk was, ben ik u nog altijd heel dankbaar dat ik die les zo goed op tijd heb mogen leren. Het waren uiteindelijk ook allemaal positieve elementen, maar zelfs van positieve elementen kunt ge soms overweldigd geraken omdat dat allemaal een plaats moet krijgen in uw leven. Het zijn dus een leerrijke jaren geweest, en ondanks het feit dat ik af en toe een snoepje (of twee!) eet, en ik in de winter iets ben bijgekomen, ben ik nu in de zomer die kilo's weer afgevallen. Het gaat ook niet meer om het gewicht op de weegschaal, het gaat om hoe ik mij voel en vooràl over wat ik kan dóen. Alle spanning om op reis "op dieet" te gaan zijn weg, dus er is meer energie en tijd om te genieten van mijn gezin en de locatie en ook het eten! Ook in het huishouden is er op dat vlak weinig spanning meer en blijft er dus meer ruimte over om te léven en mij bezig te houden met dingen waar ik energie uit haal (zoals bijvoorbeeld een opleiding filosofie). Ook sport heeft nu een vaste plaats gekregen in mijn (en ons) leven. Mijn vijftienjarige zoon is bezig met trainen van zijn spieren en spoort mij regelmatig aan om ook wat oefeningen te doen, mijn man gaat dan weer graag joggen, dus daar probeer ik af en toe mee te gaan en ikzelf ga minstens één, maar vaak twee keer per week anderhalf uur fietsen en daarbovenop nog wandelen en ook spieroefeningen voor rug en buik. Ongelooflijk welk denkwerk en ervaringen je me dit jaar hebt bijgebracht. 😄 Super dank je wel!

Zin om aan de slag te gaan!

Betty C.

Ik ben blij dat ik ooit de cursus sterker dan suiker gevolgd heb! Ik had het boek al enkele jaren maar de cursus online gaat nog zoveel dieper. De stem van Sonja Blijft hangen en zeker haar inzichten en plan van aanpak. Je krijgt gewoon zin om aan de slag te gaan. Het boek ligt nog altijd op mijn nachtkast, als ik ga slapen en mijn maag heeft weer eens last van mij dan pak ik het nog altijd eens vast om in te lezen 🤗

Vlaanderens meest energieke coach toont jou de weg!

Bewegingswetenschapper

Sonja Kimpen

Mensen een energieke levensstijl bijbrengen was al heel vroeg haar passie. Na haar Masteropleiding in de Bewegingswetenschappen heeft ze decennialang deze passie inhoudelijk uitgebouwd. Wetenschappelijke inzichten in diverse domeinen volgt ze tot op heden op de voet. Sonja is wetenschappelijk medewerker aan de VUB. Ze heeft een zeer brede expertise die garant staat voor een synergetische totaalaanpak mét resultaat. Een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar maken: dàt is haar doel!

Bekend van:

Elke reis begint met één simpele stap.

En het Sterker Dan Suiker Succes Systeem toont jou de weg.

3 dagen geld-terug garantie

Deze cursus heeft de kracht om jouw leven te veranderen. Tenminste, als jij de klik maakt, de stappen volgt en er samen met mij volledig voor gaat. Maar geloof mij niet op mijn woord, test het uit voor jezelf, volledig risicovrij. Ik bied een volledige 3 dagen 'geld-terug garantie' omdat ik er rotsvast van overtuigd ben dat deze cursus je leven zal veranderen. Ik wil elke barrière wegnemen zodat jij vandaag kan beslissen samen met mij STERKER DAN SUIKER te worden. Ik weet zeker dat, als jij ervoor gaat, de cursus volgt, en de opdrachten volbrengt, jij jouw doelen zal bereiken met deze cursus. En ik garandeer je dit met een 3 dagen risicovrije 'geld-terug garantie'! Het werkt als volgt : als jij binnen de 3 dagen op eender welk moment en om eender welke reden voelt dat deze cursus niets voor jou is, stuur dan een mail naar [email protected] en het volledige aankoopbedrag wordt per kerende teruggestort. Zoals gezegd, je hebt werkelijk niets te verliezen en alles te winnen.


Nu is het aan jou!

Ga voor een bruisend leven vol energie!