Van passie naar een bloeiende zaak!

Sonja geeft al haar geheimen prijs zodat jij 35 jaar aan ervaring wint.

Veel zelfstandige coaches en/of therapeuten werken van ’s ochtends tot ’s avonds met veel liefde en passie en met veel vakkennis en ervaring. En toch ervaren ze een disbalans tussen de vele inspanningen én het financiële resultaat.  Vaak is het zelfs niet mogelijk om een financieel onafhankelijk leven op te bouwen. Denken en handelen als een ondernemer is heel wat  anders dan denken als helpende expert. Wil je een winstgevende en bloeiende zaak uitbouwen dan moet je jezelf heruitvinden als ondernemer.


“Met Business Coaching stapsgewijs naar onderscheidende resultaten”


Uiteraard wil je vooral met je cliënten/patiënten bezig zijn, wil je bijscholen en wil je je verdiepen in je vak. Dat is je lust en je leven en het is de reden waarom je je specialisatie gekozen hebt. Helaas rendeert deze passie onvoldoende als de cliënt/patient  jouw diensten en expertise niet naar waarde schat.

Geld is een energetisch ruilmiddel om anderen van jouw talent, expertise,  ervaring én meesterschap te laten genieten. Meesterschap is geen eindresultaat maar een denkwijze,  een manier van handelen die bestaat uit basisinzichten om resultaat te bewerkstelligen. Wanneer je de succes strategieën kent creëer je voor jezelf een platform van waaruit je alle processen kan versnellen. Versnelling is altijd belangrijk als je boven de standaard wil uitsteken.

Het Business Coaching jaartraject is specifiek gericht naar experts in hun vak en biedt je het inzicht hoe je een succesvolle zaak opbouwt. Via managements- en ondernemerstechnologieën krijg jij structuur in je zaak zodat je met één blik kan inschatten waar je aandacht kan aan geven om de gewenste resultaten te halen.  Bovendien ontdek je hoe je waardevolle diensten kan aanbieden en producten kan  leveren waar de klant graag voor wil betalen.

Via de opleiding maak  je als coach/ therapeut de sprong van ad hoc werken à la uurtje factuurtje naar een structurele winstgevende praktijk met bovenop een betere Work-life Balance tot gevolg

Via de opleiding maak je als coach/ therapeut de sprong van ad hoc werken à la uurtje factuurtje naar een structurele winstgevende praktijk!

Met bovenop een betere Work-Life Balance tot gevolg