VAN PIEKEREN NAAR PIEKEN

Je kunt onmiddellijk na inschrijving starten met kijken en luisteren. Wanneer je wilt. Hoeveel je wilt en waar je wilt. De cursus is werkzaam op PC, Smart Phone en Ipad. Dus al wandelend luisteren en/ of kijken met oortje in je oren is een geweldige zomerse manier om de zomer in je gedachten te krijgen. Onbeperkt luisteren en kijken voor 77 euro.

SCHOONMAAK IN JE HOOFD


De persoon tegen wie je het meeste praat ben je zelf. Dit is geweldig, als dat een positief enthousiasmerend gesprek is, want daar krijg je energie van. Door dat gesprek vorm je gedachten. Gedachten hebben de macht elke cel van je lichaam, je gevoelens en je gedrag positief of helaas negatief te beïnvloeden. Via gedachten kan je ook je doelen waar maken, je leven regisseren en je leven zin geven. 

Fantastisch als je die processen kan sturen. Helaas hebben veel mensen last van hun gedachten. Dat heet piekeren. 

Het zijn boycottende gedachten die het plezier van je leven vergallen en je energie laten weglekken. Ze ontnemen je slaap en doen je dromen verdampen. 

In deze minicursus helpt Sonja je met dé schoonmaak in je hoofd en leer je gedachten gebruiken als energiebron. Na deze  cursus  heb je heel  concrete actiepunten om te oefenen die je helpen om voor altijd anders te denken!

CREËER DE MAGIE VAN INNERLIJKE RUST IN JE HOOFD!Het zijn niet je gedachten die je onrustig maken maar 
 de weerstand tegen je gedachten.


Via deze cursus kan je een streep trekken in de tijd. Je leert strategieën om te leren omgaan met emotionele onrust. Het geeft  je de magie van een nieuw begin. Via reflectie en zelfrevisie leer je je eigen gedachten begrijpen en het piekeren stoppen. Het oefenen is geen verloren tijd  maar een nieuw leven laten geboren worden. Een leven met een  gezellige kamer in je hoofd! Een kamer waar jij de stilteknop kan aanzetten om eindelijk je innerlijke stem te horen. Jouw stem die wacht op jou om je eindelijk te mogen  aanmoedigen en helpen om al jouw dromen waar te maken. 

INHOUDSTABEL

Van piekeren naar pieken

Op de pagina hiernaast krijg je een overzicht van de lessen. 7 Modules met verschillende onderverdelingen zie hieronder bij curriculum. Heb je ter informatie eerst graag de inhoudstabel in je mailbox stuur dan " INHOUDSTABEL PIEKEREN naar sonja.kimpen@synergie.be 77 euro alles inclusief. Onbeperkt te luisteren en te kijken.

Lessen curriculum

 • 1

  0. Welkom VAN PIEKEREN NAAR PIEKEN

  • Hoe begin je eraan?

  • INHOUDSTABEL VAN PIEKEREN NAAR PIEKEN

 • 2

  1-5 VAN PIEKEREN NAAR PIEKEN

  • DEEL 1 Wat is piekeren?

  • DEEL 2 Hoe word je baas van je geest?

  • DEEL 3 Doorbreek zelf sabotage

  • DEEL 4 Schoonmaak in je hoofd

  • DEEL 5 Vitaliteit denken als een nieuwe manier van leven

 • 3

  6. HOE NU VERDER?

  • BESTSELLER STERKER DAN STRESS

  • POSITIEVE BATTERIJ WOORDEN TRAINER

 • 4

  VRAAG EN ANTWOORD IMPULSIEFJE

  • Impulsiefje

 • 5

  7. BONUS BEWEEGPROGRAMMA

  • BONUS BEWEGEN IS HET BESTE ANTI- DEPRESSIVUM! GRATIS TRY OUT BEWEEGPROGRAMMA

  • BODYSTART-training 1 (Marc De Jonck)

  • BODYSTART-training 2 (Marc De Jonck)

  • FULL BODY SPECIAL!! TEST JE ZELF OP DE BASICS! DE TAAL VAN AEROBICS!

  • FULL BODY WORKOUT

  • POWER BBBB

  • PILATES

  • STRETCH & RELAX

 • 6

  8. BONUS STRETCH & RELAX

  • STRETCH & RELAX LES 1

  • STRETCH & RELAX LES 2

Maak vandaag je eerste wandeling met krachtige mindfood in je oren.

Maak vandaag je eerste wandeling met krachtige mindfood in je oren. Het unieke aan online training is dat je het zoveel kan herbeluisteren en herbekijken als je wil. Dit al stappende doen is het beste anti-depressivum dat je jezelf kan geven. Hoe sneller je start hoe sneller je plezier hebt van je eigen gedachten. Een jaar onbeperkt te beluisteren en te bekijken. Slechts 77

Oefenen is de boodschap!

Marianne

Beste Sonja! Blij met de cursus van piekeren naar pieken. Deel 1&2 beluisterd en is ongelooflijk schitterend uitgelegd. Oefenen is de boodschap. Maar top hoe jij het naar voor brengt!

Gedachten maakte mijn leven "zuur"

Roos

Ja Sonja ik heb al verschillende keren naar jou video geluisterd. Wauw. En zoals ik al schreef, ik ben NU echt overtuigt dat gedachten mijn leven "zuur" maakte. Ik heb een heel medisch parcours afgelegd en al maanden ziek. En toen kwam jou mailtje. VAN PIEKEREN NAAR PIEKEN. Dat raakte mij echt direct. Dit is hét. Dat gaat mij weer leven geven. Leven i.p.v. met de moed der wanhoop over-leven. Pot verdorie ik heb nu geleerd: IK WORD MOE VAN HET DENKEN. dat zag ik gisteren na het beluisteren van jouw video INEENS. En de afgelopen nacht paste ik de focus toe. Ik heb zo toch een hele nacht geslapen. Wauw, wauw, wauw. Wat jij zei WERKTE. Dank u wel. DANK U WEL SONJA.

Herkenbaar

Marleen

Ik ben de online cursus van piekeren naar pieken aan het beluisteren. En ik krijg dikwijls tranen in de ogen omdat het allemaal zo herkenbaar is voor mij, door uitstelgedrag zit ik nog maar aan deel 4, maar het doet al veel met me. Ik heb zooooveel geprobeerd om mijn hoofd leeg te maken maar tot voor kort zonder resultaat. Ik wou dat ik je eerder was tegengekomen. Mijn leven staat al 12 jaar stil. Met jou als mental coach moet me dit lukken. M. D

WAT HOUDT HET CURSUS PAKKET IN?

ONBEPERKT BEKIJKEN, BELUISTEREN EN OEFENEN. Met bestseller STERKER DAN STRESS ( EBOOK) Voor slechts 77 euro

 • 5 MOTIVERENDE VIDEOTRAININGEN om stap voor stap de regie over je hersenen te nemen!

  Met inspirerende beelden brengt Sonja je met haar motiverende stem stap voor stap de kennis bij om je gedachten te stemmen tot aanmoedigende supporterende gedachten. Zo krijg je machtige gedachten die je de kracht geven je leven een wending te geven!

 • BESTSELLER: STERKER DAN STRESS digitaal

  Sterker dan stress blijft een ever-seller dankzij de positieve mond aan mond reclame. Sonja biedt je op een zeer toegankelijke wijze een strategie om je leven vorm te geven en de gedachtenkrachten te kweken om je doelen waar te maken. Ook beschrijft ze zeer down to earth hoe je moeilijke emotionele kwesties in je leven kan aanpakken zodat je ondanks kwesties je leven positief kan verder zetten.

 • POSITIEVE WOORDEN TRAINER EN CHECKLISTS Digitaal

  De positieve woorden trainer is een klein handig hulpmiddel om de biochemie van je geest te oefenen.

WIE IS SONJA KIMPEN

Master Bewegingswetenschappen

Mensen een energieke levensstijl bijbrengen was al heel vroeg haar passie. Na haar master opleiding in de bewegingswetenschappen heeft ze decennia lang deze passie inhoudelijk uitgebouwd. Wetenschappelijke inzichten in diverse domeinen volgt ze tot op heden op de voet. Ze was pionier in mindset training. Hersenwetenschap is nu in een enorme stroomversnelling. Sonja brengt het je hapklaar om te gebruiken in jouw leven. Sonja is wetenschappelijk medewerker aan de VUB. Ze heeft een zeer brede expertise die garant staat voor de Synergetische totaalaanpak mét resultaat. Een gezonde levensstijl en gezonde manier van denken, voor iedereen haalbaar maken, dat is haar missie.

STERKER DAN STRESS EEN BLIJVENDE BESTSELLER OMDAT HET LEVENS VERANDERT

Met de bestseller sterker dan stress overtreft Sonja Kimpen zichzelf. We kennen haar als inspirerende gezondheidsexpert en bewegingsdeskundige, maar nu manifesteert ze zich met een diepmenselijk inzicht op een heel ander domein, dat het best samengevat kan worden als ‘zelfrealisatie’. Sonja is als coach reeds jaren bezig met deze thematiek, op de enthousiaste en gepassioneerde manier die haar zo typeert. In dit boek toont Sonja aan de hand van cases en toepasbare strategieën hoe je zelf je leven kunt vormgeven. Als je goed weet wat je wilt, je gedachten focust op je doelen, je leven slim organiseert en een manier vindt om zin te geven aan wat je in het leven tegenzit, dan heb je alle troeven in handen om zelf de regisseur van je eigen leven te worden. Sonja schetst ook duidelijk hoe langdurige stress je ziek maakt en een aanslag kan zijn op je béste vorm. Sterker dan stress is een inspiratiebron voor mensen die bewust door het leven willen gaan. Het is een coachboek dat je gegarandeerd veel leef-plezier bezorgt met pakken minder stress. Sonja wil niet je ‘therapeut’ zijn, maar gaat mee met jou op pad met doelgerichte tips, praktische richtlijnen en bruikbare adviezen... Johan Konings uitgever

BUITENKANSJE! MINDFOOD PAKKET MET HARD COPY BOEKEN AAN SPOTPRIJSJE

Heb je graag een boek vast in je handen zodat je er kunt in markeren, bijschrijven en het je volledig eigen maken. Geniet dan van het voordelig MINDFOODPAKKET! Slechts 30 euro plus verzending 8 euro gratis. Stuur een mailtje naar Sonja.kimpen@synergie.be als je van dit buitenkansje wil genieten.

 • Dé hard copy bestseller, Sterker dan stress een totaal concept om terug vat te krijgen op je leven. Weet wat je wil en haal meer uit het leven met deze hard copy! €25.

 • Mindfood, een stickerboek met de inspirerende quoten van Sonja. Plak je favoriete quoten van Sonja waar je wenst om je motivatie hoog te houden. Een Collector’s item. Enkel nog te bestellen via Synergie Wellfit voor €17.

 • De positieve woordentrainer om de biochemie van je hersenen te veranderen waar je ook bent. €14!

 • Met nog als gratis extraatje een fijne verwennerij: 1 pak Synergiebreaks en een handig rugzakje!

Het kwebbelen in je geest stop zetten geeft je eindelijk elke dag de rust die je verdient!