Welkom bij YOGA-SYNERGIE

O.l.v.Rafaël De Greve

Mijn naam is Rafaël, en graag stel ik mezelf en de samenwerking met Synergie voor.  
Sport en gezondheid lopen als een rode draad doorheen onze levens.

Ik heb Sonja voor de eerste keer ontmoet in de school voor kinesitherapie in Merksem waar zij toen les gaf. Na een rijke werkervaring in sport, revalidatie, orthomoleculaire voeding en personal coaching zijn we elkaar terug tegengekomen en hebben we besloten een mooie samenwerking aan te gaan. 

Net als Synergie geloof ik dat bewegen helen is en zelfliefde beoefenen. Daarom ben ik vooral trots om samen met Synergie, Sonja en Marc dit online yogaplatform te presenteren.

Zorgen voor je lichaam is tijd maken voor je lichaam!

De huidige populariteit van Yoga is te danken aan de fysieke voordelen en de bevordering van concentratie en focus. Met de ademhaling en relaxatie technieken oefen je tijdens yoga ook  mentaal om je hoofd tot rust te brengen en bewuster in het leven te staan

Het is bewezen dat het beoefenen van yoga, hormonale, rustgevende en fysieke resultaten oplevert. Dit  zal je snel merken.  

Yoga start men  gewoonlijk om het lichaam fysiek terug soepel te krijgen, maar door regelmatig  yoga te beoefenen zal je merken hoeveel positieve invloed het ook heeft op je emotioneel en spiritueel zijn. 
We hebben aandacht in de lessen voor de traditionele yogafilosofie maar brengen die op en een nuchtere en verstaanbare westerse manier

Onze betrachting vanuit Synergie is om jullie zo goed en duidelijk mogelijk te begeleiden te stimuleren en te inspireren.

Via de Yoga-Synergiestudio past yoga vanaf nu altijd in je weekschema.
 

Met als grote plus een live samen- gevoel op vaste momenten én een vrijheidsgevoel, 7 dagen op 7, en 24u op 24u. Omdat elke les ook wordt opgenomen kan jij passend in jouw agenda altijd je yoga-afspraken per week nakomen.

 Mocht je wat koudwatervrees hebben om online lessen te volgen, dan helpen we je met een eenvoudig telefoontje zodat jij ook de digitale sprong kan maken om samen  lenig en fit te blijven ondanks…. alles!

4 yogastijlen waaruit je kunt kiezen en vrij kan combineren en afwisselen

Abonneer je op een wekelijkse Yoga-Fit voor maar €11/week of €44/maand. Probeer het nu 14 DAGEN GRATIS & vrijblijvend uit!

De 4 Yoga stijlen voor jou op een rijtje.

Hatha yoga
is een les waarbij de fysieke yogaposes worden afgewisseld met meditatie momenten. Deze vorm is voor iedereen toegankelijk en is ook het meest aangewezen om mee te starten als je geen ervaring hebt in yoga. 

Yin/yang yoga
omvat een half uur dynamische yoga met yin stretch (3 min) poses.
De combinatie van poweryoga met diepe stretching is een krachtige maar tevens ontspannende vorm van yoga. Ideaal als aanvulling voor sporters. Lichte ervaring van yoga is gewenst.

Vinyasa yoga
is een dynamische, krachtige vorm van yoga. Fysiek de meest uitdagende vorm die we hier in de Synergie Studio aanbieden. Een zekere ervaring is vereist voor deze vorm. Je kunt het ook power yoga noemen.

Yin Yoga

Is de meest rustige yogavorm die we aanbieden waarbij men door de lange diepe stretch poses van minimaal 3 minuten gaat werken op de diepere weefsels. Dit is zeer helend en zuiverend voor lichaam en geest.

Hoe zit deze Yoga formule precies in elkaar?

Elke week kan je of Live Yoga volgen of op eender welk moment jouw favoriete yoga les als video herbekijken. Daarnaast krijg je nog bonuslessen en focusoefeningen. Het resultaat is per week een mooi uitgebalanceerd pakket...voor een betere conditie, meer focus en concentratie, lenigheid en een boost voor je immuniteit

 • Je betaalt maandelijks een vast bedrag: €44 That's it!

 • Geen verborgen kosten of plotse supplementen. Dat saldo wordt na inschrijving elke maand automatisch via je kredietkaart afgerekend.

 • Als deelnemer van het Yoga platvorm kan je elke week deelnemen aan 4 live lessen per week of ze nadien een week lang naar hartelust (her)bekijken.

 • Elke Yoga-les is altijd didactisch opgebouwd en dus gemakkelijk door iedereen te volgen: geen voorkennis of materiaal vereist - een flesje water en een handdoek volstaan. Tijdens de les kan je genieten van rustgevende muziek.

 • Op donderdag 20.15u vinyasa yoga ( Power Yoga)

 • Op vrijdag 9.30u Hatha yoga

 • Op vrijdag om 10.30u Yin Yoga

 • Ondanks de vele voordelen voor je lijf, kan het zijn dat je je abonnement toch wil stopzetten of onderbreken. Dat kan te allen tijde. Geen vervelend 'ik hang vast'-gevoel Je kunt eender wanneer starten op elke dag van de maand. Je zit nergens aan vast start je bijvoorbeeld de 4° van de maand dan loopt je maandabonnement tot de 4° van de maand. Wil je stoppen dan is dan via een eenvoudige klick gebeurt.

Fit en lenig blijven!

Samen streamen naar je beste vorm...ook in coronatijden. Nu met een GRATIS & vrijblijvende proefperiode van 14 dagen!

Wat nog meer?

Bij de Synergie Studio is het onze ultieme droom om iedereen gezonder te maken. We doen dan ook niets liever dan jou te verwennen met gratis extra's. In je maandbedrag van €44 zitten volgende bonussen inbegrepen

 • In je persoonlijke dashboard staan steeds 2 PILATES lessen gegeven door Marc De Jonck

 • Alsook steeds 1 FULL BODY WORKOUT les van Marc De Jonck

 • En wil je eens een pittige boost dan kan je genieten van de BBBBB Boost van Sonja Kimpen om eender welke vorm van stress uit je lijf te verwijderen. Ook die videotrainingen blijven er vast opstaan.

 • Deze 4 vaste voorraad lessen worden per maand gewisseld zo heb je altijd de keuze om rustige met dynamische lessen af te wisselen.

Verder voorzien we:

Heldere instructievideo’s met maandelijks de volgende thema’s:

 • Flexibiliteit

 • Balans

 • Cardio/Vitaliteit

 • Kracht

Elke les heeft zijn specifieke uitdagingen. Te samen vormen ze een geheel voor het algemeen welzijn van lichaam en geest.


We sturen je steeds een reminder mail om je er tijdig aan te herinneren een duik te nemen in zo’n rustgevende  LIVE-les met gelijkgestemden.

Je bent maar een paar klikken van een online YOGA-FIT abonnement verwijderd...

Schrijf je in op onze virtuele fitstudio - en profiteer van een GRATIS proefperiode van 14 dagen!

FAQ

 • Waarin verschilt dit online programma met de vele andere die op het internet circuleren?

  Bij fysieke training draait alles om kwaliteit en motivatie, overgebracht door gediplomeerde experts in hun vak. Zeker in het geval van 'at home'-videolessen zijn een didactische opbouw en duidelijke instructies essentieel. Je coach is namelijk niet in levende lijve aanwezig om je houding bij te sturen of je te assisteren. Ondanks het oneindige aantal video's op het web, hebben we gemerkt dat videotrainingen met een juiste didactiek moeilijk te vinden zijn. Daarnaast richten de meeste programma's zich op blitse tieners, 20'ers en 30'ers...maar blijft die gemotiveerde bende van 44+ onterecht op z'n honger zitten. Team Synergie kent er nochtans heel veel die evenzeer hun beste vorm willen nastreven...op een haalbare manier! Bovendien zetten je virtuele coaches Marc, Sonja & Rafaël hard in op begeleiding: niemand wil in het geval van problemen of vragen bij een robot terechtkomen. Rafaël is reeds 25 jaar actief als revalidatietrainer, Marc & Sonja leiden al 40 jaar hun fitclub 'Studio Synergie'. Zij kennen het belang van een persoonlijke aanpak. Mensen verbinden is hun passie en dat zal jij voelen. Spreek hen dus gewoon aan bij vragen of opmerkingen! Dat kan via mail (sonja.kimpen@synergie.be) of telefonisch (+32 486 48 80 48). Geen antwoord? Dan spreek je een boodschap in - met je naam en gsm-nummer - en word je zeker teruggebeld!

 • Waarom deze ONLINE abonnementsformule met LIVE-videolessen?

  Meer dan ooit worden we verplicht digitale alternatieven voor onze 'traditionele' diensten op te zoeken. Uit de ervaringen met eerder gelanceerde online trainingen bleek dat er vraag was naar meer groepsgevoel ('LIVE') en een doorlopend virtueel bewegingsplan op maandbasis. Die LIVE-sessies betekenen een ongezien voordeel ten opzichte van 'vooraf opgenomen' lessen. Wie LIVE meedoet, krijgt rechtstreeks de motivatie en energie mee van zowel trainers als andere deelnemers: die stimulans is nodig om je voldoende te empoweren en er helemaal voor te gaan! We begrijpen weliswaar dat dit een 'nieuwe' manier van sport- en fitbeleving is, maar mits enkele kleine aanpassingen en gewoonwordingen ben je er ZO mee weg - en kan je thuis lekker aan de slag! En omdat elke training wordt opgenomen, kan je de sessies (her)bekijken, terug- of doorspoelen zo vaak je maar wil. Handig, hé?

 • Wat als ik ermee wil stoppen?

  Dat zouden we natuurlijk erg spijtig vinden...maar we doen er zéker niet moeilijk over! Als deelnemer heb je namelijk totale vrijheid over je abonnement. Je kan dus starten en stoppen wanneer je wil en je hangt NIET vast.

 • Wat is het voordeel van die LIVE-lessen?

  De LIVE-lessen verlopen via het internationaal gebruikte programma 'ZOOM' en vormen een enorme troef omdat ze je rechtstreeks motiveren en in deze lockdowntijden een warm gevoel van verbondenheid en samenhorigheid geven. Samen fit worden in real time zorgt ervoor dat je net dat procentje meer uit jezelf kan halen. Op ons programma staan WEKELIJKS zo'n 4 LIVE-trainingen, wat wil zeggen dat de COFIT Plus-deelnemers op JAARBASIS kunnen rekenen op minstens 160 motiverende sessies!

 • Wat als ik het systeem niet aan de praat krijg?

  Dat komt goed, geen zorgen. We doen er namelijk alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden als er zich technische problemen voordoen: via e-mail sonja.kimpen@synergie.be of telefonisch op +32 486 48 80 68 kan je ons bereiken. Tot hiertoe hebben we een slaagpercentage van 100% gehaald! Natuurlijk zijn er altijd limieten... een LIVE-les willen volgen door je gsm-scherm af te spelen via de display van je autodashboard; dat gaat ook ons petje misschien wel te boven ;-).

Je GO-FIT Coaches

Personal Trainer & Yoga Master

Rafaël De Greve

Al 25 jaar is Rafaël De Greve met aanstekelijk enthousiasme actief in de sport- en revalidatiesector. Krachttraining, pilates en stretching hebben geen geheimen voor hem. Maar zijn échte fit-stokpaardjes? Dat zijn yoga - waarvoor hij in de leer ging bij goeroe David Lurey in Brazilië - en orthomoleculaire voedingsleer - waar hij een diploma van op zak heeft. In zijn rol als yogadocent en personal trainer streeft hij er steeds naar om jouw leven zo positief mogelijk te beïnvloeden en je op een medisch verantwoorde en motiverende wijze helemaal in balans te brengen. Dat doet hij door harmonieus de zachte en spirituele kant van yoga te verbinden met een resultaatgerichte fysieke verbetering van het lichaam.

Bewegingswetenschapper

Sonja Kimpen

Mensen een energieke levensstijl bijbrengen was al heel vroeg haar passie. Na haar Masteropleiding in de Bewegingswetenschappen heeft ze decennialang deze passie inhoudelijk uitgebouwd. Wetenschappelijke inzichten in diverse domeinen volgt ze tot op heden op de voet. Sonja is wetenschappelijk medewerker aan de VUB. Ze heeft een zeer brede expertise die garant staat voor een synergetische totaalaanpak mét resultaat. Een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar maken: dàt is haar doel!

Bewegingswetenschapper

Marc De Jonck

Marc is een man van rechttoe rechtaan. Al meer dan 35 jaar begeestert hij op professioneel niveau mensen om via beweging en bewustwording het beste uit zichzelf te halen; en dat in zijn typische nuchtere no-nonsense-stijl. Want de lat kan toch altijd wat hoger dan je zelf in gedachten had. Zijn opleiding als Master in de Bewegingswetenschappen, aangevuld met een zeer rijke onderwijservaring, is voor hem een onuitputtelijke inspiratiebron om telkens op een verrassende en creatieve manier mensen te boeien.

YOGAFIT

Ga vol overtuiging voor je nieuwe, energieke levensstijl dankzij ons YOGA-SYNERGIE -programma (€44/maand).