VAN HARTE WELKOM

voor een gratis happy fit les!

Studio Synergie is een plaats voor mensen die het maximum uit hun leven willen halen en beseffen dat vitaliteit en gezondheid daarvoor noodzakelijk zijn.

In Studio Synergie kan je terecht voor groepslessen pilates, power BBBB, stretch& relax en Full body. De aanpak is kleinschalig, persoonlijk en gericht naar de meerwaarde zoeker die eisen stelt aan een optimaal resultaat.

De lessen gaan door in een rustige groene omgeving. Dit geeft je een heerlijk me- time moment. Voor routebeschrijving zie www.sonjakimpen.com bij studio synergie.

Reservatie via een mailtje naar: [email protected]

Welke cursussen geven wij?

FATBURNER/FULL BODY met Marc
Pittige les op swingende muziek met zowel aandacht voor cardiotraining ( hart en longen)  als verstevigende oefeningen. Leuk om weten krachttraining heeft een naverbranding van 48u!


PILATES met Marc
Werkt volledig op de balans-herstel in het lichaam. Dit wil zeggen de spieren stretchen die moeten rekken en het verstevigen van de spieren die meestal door slechte houdingen en eenzijdige bewegingen verkort zijn. Het resultaat is een balans gevoel in je lichaam en een mooie houding die je de dag lang kan handhaven. De les start met enkele vaste routines die je lichaam laten bewegen in alle vlakken, hoeken en amplitudo’s. Na deze opwarming elke week een variatie aan oefeningen voor het ganse lichaam.


POWER BBBB met Sonja
Zéér afwisselende les doe start met enkele HIT (High Intensity Intervallen via steptraining) om de vetverbranding te boosten samen met een pakket van verstevigende oefeningen voor benen, bovenarmen, buik en billen.


NIEUW! BBBBB met CAROLINE

We doen een positieve vibe opwarming, zonder choreografie maar mét een lekker kloppend hartje en big smile. Dan gaan we over om al onze  vrouwelijke favoriete zones een pittige punch te geven van lokaal versterkende oefeningen. We werken met het eigen lichaamsgewicht, halters en fitnessrekkers. Je buik en bilspieren krijgen een gloeiende extra portie.  Ter afronding van een goede work out doen we een deugddoende  cool down &  stretch.


NIEUW! STEP & STRETCH  met Marc

Via een leuk steptraining worden onze hersenen op scherp gezet om te genieten van een intense cardioboost. Hierdoor verdwijnt alle stress uit je lichaam! Na 30 min zal het lichaam intens warm zijn om te genieten van een diepgaande en deugddoende stretch die je voor de rest van de avond rust geeft in je lijf en brein!

Je COFIT Coaches

Bewegingswetenschapper

Sonja Kimpen

Mensen een energieke levensstijl bijbrengen was al heel vroeg haar passie. Na haar Masteropleiding in de Bewegingswetenschappen heeft ze decennialang deze passie inhoudelijk uitgebouwd. Wetenschappelijke inzichten in diverse domeinen volgt ze tot op heden op de voet. Sonja is wetenschappelijk medewerker aan de VUB. Ze heeft een zeer brede expertise die garant staat voor een synergetische totaalaanpak mét resultaat. Een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar maken: dàt is haar doel!

Bewegingswetenschapper

Marc De Jonck

Marc is een man van rechttoe rechtaan. Al meer dan 35 jaar begeestert hij op professioneel niveau mensen om via beweging en bewustwording het beste uit zichzelf te halen; en dat in zijn typische nuchtere no-nonsense-stijl. Want de lat kan toch altijd wat hoger dan je zelf in gedachten had. Zijn opleiding als Master in de Bewegingswetenschappen, aangevuld met een zeer rijke onderwijservaring, is voor hem een onuitputtelijke inspiratiebron om telkens op een verrassende en creatieve manier mensen te boeien.

FIT ALTIJD EN OVERAL VIA COFIT PLUS

ONLINE OM OVERAL TER WERELD FIT TE BLIJVEN! Lees er op deze website alles over: https://sonjakimpen.thinkific.com/courses/cofit-plus

Het beste moment om jezelf een digitale personal coach te gunnen en je veters te strikken...is NU!

Abonneer je op een wekelijkse portie fit voor maar €11/week of €44/maand - GENIET VAN 2 WEKEN VRIJBLIJVEND ALLES UITPROBEREN EN GEZELLIG MEE DOEN. STUUR EEN MAILTJE NAAR [email protected] met " YES GRATIS COFIT"

Hoe zit deze formule precies in elkaar?

Week na week doen wij er alles aan om je fit te krijgen én te houden. Dat doen we door middel van 4 gevarieerde LIVE-lessen die nadien als video's te herbekijken zijn via dit platform. Het resultaat is een mooi uitgebalanceerd trainingspakket...een betere conditie en dus ook een krachtigere immuniteit. Ideaal!

 • Je betaalt maandelijks een vast bedrag: €44. That's it. Geen verborgen kosten of plotse supplementen. Dat saldo wordt na inschrijving elke maand automatisch via je kredietkaart afgerekend.

 • Sta ons toe nog even in te zoomen en door te rekenen met dat maandbedrag... Hier gaat 'ie: aangezien we 4 volwaardige en afwisselende LIVE-videotrainingen per week organiseren - wat neerkomt op 16 lessen per maand - kost dit abonnement je €2,75 per les. En die les wordt telkens gegeven door 2 experts met meer dan 30 jaar lesgeven. En honderden lesgevers en fysiotherapeuten te hebben opgeleid in les geven. Die waarde voor dat geld...dat vind je écht nergens. Jij wél? Laat ons weten dan kom jij gratis:-)

 • Elk COFIT Plus-lid kan naar goeddunken deelnemen aan niet minder dan 4 wekelijkse LIVE-sessies - of ze nadien een week lang naar hartelust (her)bekijken. Uiteraard moet je ze niet alle 4 volgen: je bent er helemaal vrij in! Zelfs als je er maar 1 per week volgt, blijft het een voordelige formule: omgerekend €11/week.

 • Onze sessies zijn altijd didactisch opgebouwd en dus gemakkelijk door iedereen te volgen: geen voorkennis of materiaal vereist - een flesje water en een handdoek volstaan. Uiteraard zetten we ook telkens de toon met een streep aanmoedigende of rustgevende muziek.

 • Op DINSDAG om 18.30u starten we onze fitweek met een FULL BODY-training van Marc De Jonck.

 • Op WOENSDAG om 08.30u geeft Marc een fijne pilates les om je lichaam van kop tot teen in balans te brengen. Het geeft je een ganse dag een wauw gevoel!

 • DONDERDAG is 'Stretch & Relax'-dag om 18.30u-19.00u brengt Marc je helemaal in een rustige sfeer. Je kan stukjes van deze stretch en relax gebruiken om een mooie transitie te maken van je werk dag naar je privé leven. Laat je kinderen gerust mee doen.

 • En op ZONDAG om 8.00u de pittige vroege vogel work out. Op zondag 9u ben jij dan helemaal fit en monter om er nog een geweldige zondag van te maken!

 • Ondanks de vele voordelen voor je lijf, kan het zijn dat je je abonnement toch wil stopzetten of onderbreken. Dat kan te allen tijde. Geen vervelend 'ik hang vast'-gevoel

 • Op bepaalde tijdstippen in het jaar wordt voor het live programma een vervangprogramma aangeboden. Leuke extra voor nog meer motivatie en inspiratie. Deze periode worden vooraf meegedeeld. 2 weken tijdens de Synergie Fitreis ( periode 11 november) in Turkije. De Week tussen kerst en nieuwjaar en nog 3 snipperweken tussendoor. Maar je zult voelen "los" laten we je nooit! Volg je regelmatig live lessen dan kan je ook deelnemen aan de whatsapp groep die ook aanmoedigend werkt!

Stilzitten is geen optie!

Samen fit geeft verbondenheid met je lichaam en met gelijkgestemden die ook hun lichaam willen geven wat het nodig heeft.

Wat nog meer?

Bij de Synergie academie en Studio Synergie is het onze ultieme droom om iedereen gezonder te maken. We doen dan ook niets liever dan jou te verwennen met gratis energieke extra's. In je maandbedrag van €44 zitten volgende bonussen inbegrepen:

 • Als COFIT PLUS-lid vind je in je persoonlijke dashboard steeds een voorraad van wel 20 lessen die je ook eender wanneer op jouw favoriete uur en dag kan doen!

 • je vindt er ook de leuke 20 minuten fitnessbanden work out. En de inspiratiesessie van Sonja waar ze toelicht op een toegankelijke manier waarom krachttraining belangrijk is!

 • Aanstekelijke BODYSTART-lessen die jou - als beginneling - begeleiden bij je eerste stappen in de wondere work-outwereld. Zo kan je je op eigen tempo inwerken.

 • Motiverende oppertjes om je zelf op de rit te houden. iedereen kan altijd dat zetje in de rug gebruiken.

 • Ben je herstellende van een operatie, heb je rugklachten? Marc heeft een gans oefenpakket uitgewerkt om te starten na je revalidatie. je dokter en je kinesist/ fysiotherapeut zullen je vast en zeker zeggen" in beweging blijven maar hoe doe je dat? Dit doet Marc je voor . Samen met hem bouw je stap voor stap terug vertrouwen op in je lichaam en stimuleer je je zelfgenezend vermogen. KLik op de website www.sonjakimpen.com op "TERUG FIT PROGRAMMA" en lees er alles over!

Je bent maar een paar klikken van een online sportabonnement verwijderd...

DOE GRATIS & VRIJBLIJVEND MEE! STUUR EEN MAILTJE NAAR [email protected] "YES GRATIS COFIT" en we maken met plezier een gratis account voor je! .

FAQ

 • Waarin verschilt dit online programma met de vele andere die op het internet aanwezig zijn?

  Bij fysieke training draait alles om kwaliteit en motivatie, overgebracht door gediplomeerde experts in hun vak. Zeker in het geval van 'at home'-videolessen zijn een didactische opbouw en duidelijke instructies essentieel. Je coach is namelijk niet in levende lijve aanwezig om je houding bij te sturen of je te assisteren. Ondanks het oneindige aantal video's op het web, hebben we gemerkt dat videotrainingen met een juiste didactiek moeilijk te vinden zijn. Daarnaast richten de meeste programma's zich op blitse tieners, 20'ers en 30'ers...maar blijft die gemotiveerde bende van 44+ onterecht op z'n honger zitten. Team Synergie kent er nochtans heel veel die evenzeer hun beste vorm willen nastreven...op een haalbare manier! De synergie Online studio geeft je toch een LIVE gevoel dat zal je merken. Zo doe jij net dat ietsje meer om je lichaam in vorm te houden. Bovendien zetten je virtuele coaches Marc, Sonja hard in op begeleiding: niemand wil in het geval van problemen of vragen bij een robot terechtkomen. Heb je nog nooit iets gevolg op internet en is dat jouw barrière dan helpen we je stap voor stap op weg. Dus je moet geen IT techneut zijn gewoon samen met ons stappen doorlopen voor oneindig plezier! Marc & Sonja leiden al 40 jaar hun fitclub 'Studio Synergie'. Zij kennen het belang van een persoonlijke aanpak. Mensen verbinden is hun passie en dat zal jij voelen. Spreek hen dus gewoon aan bij vragen of opmerkingen! Dat kan via mail ([email protected]) of telefonisch (+32 486 48 80 48). Geen antwoord? Dan spreek je een boodschap in - met je naam en gsm-nummer - en word je zeker teruggebeld én geholpen! Wij zijn dus geen robots en chatboxen maar gewoon bereikbaar van mens tot mens.

 • Waarom deze ONLINE abonnementsformule met LIVE-videolessen?

  Meer dan ooit worden we verplicht digitale alternatieven voor onze 'traditionele' diensten op te zoeken. Uit de ervaringen met eerder gelanceerde online trainingen bleek dat er vraag was naar meer groepsgevoel ('LIVE') en een doorlopend virtueel bewegingsplan op maandbasis. Die LIVE-sessies betekenen een ongezien voordeel ten opzichte van 'vooraf opgenomen' lessen. Wie LIVE meedoet, krijgt rechtstreeks de motivatie en energie mee van zowel trainers als andere deelnemers: die stimulans is nodig om je voldoende te empoweren en er helemaal voor te gaan! We begrijpen weliswaar dat dit een 'nieuwe' manier van sport- en fitbeleving is, maar mits enkele kleine aanpassingen en gewoonwordingen ben je er ZO mee weg - en kan je thuis lekker aan de slag! En omdat elke training wordt opgenomen, kan je de sessies (her)bekijken, terug- of doorspoelen zo vaak je maar wil. Handig, hé?

 • Wat als ik ermee wil stoppen?

  Dat zouden we natuurlijk erg spijtig vinden...maar we doen er zéker niet moeilijk over! Als deelnemer heb je namelijk totale vrijheid over je abonnement. Je kan dus starten en stoppen wanneer je wil en je hangt NIET vast. Ben je onzeker hoe je dit digitaal kan doen? je stuurt gewoon een mailtje en wij stoppen het voor jou. wil je nadien terug inschakelen. geen probleem stuur een mailtje en wij starten het voor jou terug op!

 • Wat is het voordeel van die LIVE-lessen?

  De LIVE-lessen verlopen via het internationaal gebruikte programma 'ZOOM' en vormen een enorme troef omdat ze je rechtstreeks motiveren een een warm gevoel van verbondenheid en samenhorigheid geven. Samen fit worden in real time zorgt ervoor dat je net dat procentje meer uit jezelf kan halen. Op ons programma staan WEKELIJKS zo'n 4 LIVE-trainingen, wat wil zeggen dat de COFIT Plus-deelnemers op JAARBASIS kunnen rekenen op minstens 160 motiverende live sessies! Als er een weekje verlof gepland is krijg je een stimulerend vervangprogramma. Kortom we laten je nooit los. We zijn nu reeds twee jaar aan het online lessen geven en dit zijn grote troeven die de deelnemers ons melden!

 • Troeven die de deelnemers ons melden!

  *“Ik win enorm veel tijd” door dat ik niet meer de deur uit moet. Ik vind het zalig mijn lichaam een portie beweging te geven en nadien terug verder te doen met mijn andere taken. *Eindelijk kan ik beweging in mijn agenda plannen, ipad bij de hand en hop met de benen. *Wanneer ik het real time uur niet haal bekijk ik de les op het moment dat mij uitkomt, sinds het eerst in mijn leven train ik nu consequent 2X per week, zelfs vele weken 3 X *De afstand naar de studio van Sonja en Marc is onhaalbaar ik ben van de kust, maar ik ben zo tevreden dat ik nu toch elke week mijn lichaam top kwaliteit kan geven

 • Wat als ik het systeem niet aan de praat krijg?

  Dat komt goed, geen zorgen. We doen er namelijk alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden als er zich technische problemen voordoen: via e-mail [email protected] of telefonisch op +32 486 48 80 68 kan je ons bereiken. Tot hiertoe hebben we een slaagpercentage van 100% gehaald! Natuurlijk zijn er altijd limieten... als internet uitvalt bij jou of bij ons bij zoom dan is dit heirkracht. maar via de whatsapp groep kunnen we je altijd snel vertellen wat er aan de hand is bij jou of heel soms bij ons.

3, 2, 1...GO!

Ga vol overtuiging voor je nieuwe, energieke levensstijl dankzij ons COFIT Plus-programma (€44/maand of €11/week).